21 Kasım'da Vodafone müşteri temsilcisi yanlış yönlendirilmesi ile mağdur edildim. Red 20 tarife aylık 59 TL ödüyorum dediğim halde kendisi telsiz kullanımı ile 62 TL ödediğim husunda ısrar etti . Benim de yeni hatta geçtiğimden fatura kontrol edemeden ona inanmak zorunda kaldım!
Kendisi red 15 tarifesi ile ayda 55 TL ödeyeceğimi ve 15+ 5 GB şehre özel tarifem devam edeceğini söyleyerek beni tarife geçirdi, ancak tarife detayında faturanın aylık 114 TL olduğu, 8 GB kullanım hakkı yüklendiği gördüm . Bunun üzerine şikayet kaydı oluşturdum 5 GB şehre özel tarifem devam etmesi ve eski tarifeme geçmek istediğimi belirttiğim halde geçirmediler .5 GB hediye devam ediyor, ancak faturam 114 TL ve tanımlanan toplam 8 GB hak var mağduriyetimin derhal giderilmesini istiyorum.