Vodafone 'dan Aldığım Saat Bozuldu, Garantiye Alınmadı

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Vodafone'dan aldığım saat bozuldu. 1 ay bile olmadı yaptırmaya gönderdim. Kargoyla garanti firması almamış. Firma adı: A321 telekomünikasyon ® diye bir yer. Kargo yapılmadan geri geliyor. Tüketici Hakları'na gideceğim.
Ouno dijital Vodafone saat aldım robor gt3 15 gün sonra bozuldu açılmıyor kimi arasam ouno dijital bakmıyor Vodafone ise başından atıyor bu yüzden Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim bilgileri olsun Mağduriyetim gün içinde giderilirse Ne ala yoksa yarın Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim Saygılarımla
Hiç ilerleme olmadımi