Vodafone Cayma Bedeli Artışı

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Vodafone yanımda uygulamasından küçük bebeğim yanlışlıkla tarifemi değiştirmiş. Taahhüt dolmadığı için başka pakete geçemiyorum. Cayma bedeli 5-6 ay içerisinde 35 TL den 635 TL'ye çıktı bu bir soyguncuya! Yıllardır Vodafone kullanıyoruz ailece artık Vodafone bizim için bitmiştir. Tüketici hakemliğine başvuru yapacağım sonuna kadar uğraşacağım sizinle yazıklar olsun