Vodafone Bayide Başka İnternet Sitesinde Başka Davranması

Değerli Müşterimiz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle büyük üzüntü içerisindeyiz. İletişimin kesintisiz devamı için tüm ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle büyük üzüntü içerisindeyiz. İletişimin kesintisiz devamı için tüm ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için sizi aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. İletmiş olduğunuz şikayetinizin incelemesi tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
5g uyumlu sim kart kendi sitesinde ücretsiz olarak alabileceğimizi iddia eden Vodafone, bayisine geldiğimiz anda 150 TL sim kart ücreti talep etmekte. Üstelik kendi sitesinde ücretsiz olduğunu dile getirmeme ve göstermeme rağmen. Vodafone İstinyePark ® bayisinde bu olayı yaşadım. 12 Şubat saat 16:45. Vodafone nun benden özür dilemesi ve ücretiz sim kartımı vermesini talep ediyorum.