Vodafone 18 Gündür Geçiş Yapamadı
1.943görüntüleme Değerli Müşterimiz,
Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir.
Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sağlıklı günler dileriz
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz,
Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Vodafone hakkında görüş, öneri ve talepleriniz için Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulaması üzerinden veya 542 / 05425420000 Müşteri Hizmetleri'nden her zaman destek alabilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Turkcell hattımı Vodafone taşımak için Vodafone hat taşıma sayfasına girdiğimde lokasyonuma özel red 20+5 GB ilk 3 ay %15 indirimli tarifeye başvuru yaptım. Ardından müşteri hizmetleri 16.02.2021 günü akşam saatlerinde beni aradı ve başvurumu aldı. 1 gün sonra hattım adresime geldi, teslim aldım. Aktivasyon için online işlemler tarafından arandığımda hediyeli red20 yerine sade red20 paketinin hattıma tanımlandığını tarafıma ilettiler. Bunu kabul etmediğimi abone başvurusu ses kaydının dinlenmesini ve yanlışlığın düzeltilmesini istememe rağmen bugün itibariyle hala Vodafone geçişim sağlanamamıştır. Şikayet için defalarca aramama rağmen Vodafone bana yeniden bir tane daha sim kartı kuryeye vermiştir. Kurye beni aradığında sim kartı daha önce teslim aldığımı beyan ettim. Faturam kesilmeden 1 hafta evvel başvuru yapmama rağmen Vodafone şirketinin yaptığı yanlış işlem sebebiyle taahhütsüz devam ettiğim Turkcell ® faturam yüksek gelmektedir. İvedi olarak geçişin sağlanması ve bu hatanın telafisi olarak zararımın karşılanmasını istiyorum.