85.866Şikayet

• Çözülen
  • Videolu

Vodafone Şebeke Sorunu Yaşıyorum

3 saat önce

Vodafone şebeke şikayeti. Yakuplu Mahallesi 94. Sok ve çevresi şebeke sorunu yaşıyoruz. Liman yolu üzerinde yıkılan evde baz istasyonu vardı ve oda yıkıldı mecburen aramamıza rağmen hiçbir şekilde çözüme kavuşmadı acil ilgilenmelerini istiyoruz teşekkürler

Vodafone Land Para Kesilmesi Şikayet

6 saat önce

Haberim ve rızam olmadan 0541*******39 numaralı numaramdan Vodafone land adlı siteye üye olunmuş ücretimin iadesini talep ediyorum. Gereğinin Vodafone gibi büyük bir firmanın yapacağını ve insanların üç kuruş kazancına göz dikmeyeceği kanısındayım. Şimdiden teşekkür ederim

Vodafone Hediye Çarkı Problemi

10 saat önce

Vodafone hediye Çark hata veriyor. Bir şeyler yanlış gitti tekrar deneyiniz diyor. Bir türlü düzelmedi. Yardımcı olum lütfen... Telefonu açtım kapattım uygulamayı sildim 1 saat sonra tekrar denedim ama olmadı lütfen Vodafone bunu görsün ve internet versin. Teşekkür ederim

Vodafone Hediye Çarkı Problemi

13 saat önce

28.09.2023 tarihinde saat 01:16 da benim talebim dışında tarifem değiştirilmiştir. Ben müşteri hizmetlerinden E*** hanım ile yapmış olduğum görüşmede kullanmış olduğum Red'li 12GB tarifesinin taahhüt süresinin bitmesine 53 gün kaldığını ve 53 TL olarak ödediğim fatura bedelinin ne olacağını öğrenmek...

Vodafone Ek Paket Alamama

16 saat önce

Ek paket almak istiyorum fakat beklenmedik bir hata oluştu diyor. Kaç kez denedim olmadı. İnternetim bitmeden sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. İnternetim de bitmek üzere. Cevap bekliyorum.

Vodafone Ek Paket Alamama

Vodafone Faturam Kendi Kendine Aşıyor

1 gün önce

1 aylık yeni Vodafone müşterisiyim. Faturalı hat kullanıyorum sınırsız Youtube.com ve WhatsApp interneti +25 GB internet paketini kullanıyorum hattımda internet tanımlı olduğu halde, paketimin yenilenme saatinde 23.59 da mobil verimi açtım ve saniyesinde paketiniz aştı otomatik 1gb tanımlandı mesajı...

Vodafone Rahatsız Edici Kısa Mesajlar

1 gün önce

+44 den gelen rahatsız edici ve hiç bitmeyen kısa mesajlar. Numarayı engelliyorum ama farklı numaralardan gelmeye devam ediyor. Rica etsem bunlara son verir misiniz? Numaramı mı değişmem gerekiyor ne yapmalıyım teşekkür ederim. Kısa sürede sonuçlanmasını umuyorum.

Vodafone Çark Çeviremiyorum Fırsatlar Dünyası Açılmıyor

1 gün önce

Vodafone'a hattımı taşıdım. Daha 1 gün oldu ve ve fırsatlar dünyası açılmıyor Happy oturumuz doldu diyor Happy ye nereden giriş yapacağım veya ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim (karakter sayısı dolsun diye bir şeyler yazıyorum)

Vodafone Hattıma Yanlış Tarife Yapıldı

1 gün önce

Numaramı Vodafone'a taşırken yaptırdığım paket genç eşim dostum sınırsız video red paketiydi fakat bana red pass paketi yapılmış müşteri hizmetlerini aradım çıkan yok sınırsız TikTok, Instagram, Twitch ve 20 GB paket eksiği var talebim genç eşim dostum sınırsız video paketine geçmek eğer ki yapamıyo...

Vodafone Çarkı Çevirmekte Sorun Yaşıyorum

1 gün önce

Hattımı Turkcell'den Vodafone'a taşıdım. Çark çevirmek için Happy bölümüne giriş yaptığım zaman bana "oturumunuzun süresi doldu diyor. Lütfen yardımcı olun sorunu giderin. Müşteri hizmetlerini aradım ve sorun çözülemedi. Kaç gündür giremiyorum. Geri dönüşünüzün için teşekkür ederim.

Vodafone Çarkı Çevirmekte Sorun Yaşıyorum

1 gün önce

Vodafone' dan oyunu oyna ve GB kazan kampanyasını kullanmaya çalışıyorum fakat kaç kere denememe rağmen kesinlikle olmadı iki oyundan da Vodafone' u 4 yıldır kullanıyorum bu yapılandan sonra sorunum çözülmezse acilen iptal ettireceğim teşekkürler. Ve bu birkaç seferdir oluyor.

Vodafone 2GB İnternet Kazanılamaması

Vodafone Hediye Çarkı Hata Veriyor.

2 gün önce

Vodafone hediye Çark hata veriyor. Bir şeyler yanlış gitti tekrar deneyiniz diyor. Bir türlü düzelmedi. Yardımcı olum lütfen... Güncelleme yaptım telefonu aç kapa yaptım düzelmedi... Vodafone yardımcı olsun ve internet versin Umarım. :) ) teşekkürler

Vodafone Yanlışlıkla Abone Olmak

2 gün önce

Yarım saat önce ücretsiz WhatsApp yüklemeye çalışırken yanlışlıkla digifun üyeliğine abone olmuşum. Lütfen aboneliğimi iptal edip 0542********84 numaralı telefonuma mesaj atarsanız sevinirim. İlgi gösterirseniz şimdiden teşekkür ederim. Bu konunun Vodafone ile bir ilgisi var mı?

Vodafone Hediye İnternetim Yüklenmedi

2 gün önce

Vodafone 6 GB hediyem yüklemedi. Tobi'ye soruyorum... Kırksekiz saat içinde hattınıza yüklenecek diyor. Ama kaç hafta geçti hala gelmedi. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. İletişime çabuk geçerseniz sevinirim.

Vodafone Hediye İnternetim Yüklenmedi

Vodafone Hattımın Paket İçeriğinin Düşürülmesini İstiyorum.

2 gün önce

Vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Şu anda ödediğim fatura miktarı 96 ₺. Taahhüdüm bitmek üzere olduğu için paket yenilemesi yapmak istiyorum ama Vodafone' un teklif ettiği en ucuz, aynı özellikte olan paket 240₺ fiyatında. Piyasa koşullarının değiştiğini kabul ediyorum ama benimde şartlarım deği...

Vodafone 40 TL Vergi Ödüyorum Ayrıca

3 gün önce

80 küsür liralık Vodafone tarifem var fakat üstüne bir de her seferinde 40 TL vergi ödüyorum bu normal mi önceden böyle değildi. Yardımcı olur musunuz. Daha uygun bir tarife varsa geçmek isterim ve neden fiyatlar vergi dahil olarak olmuyor. Teşekkür ederim

Vodafone Kullanıcı Ödeme Kodu

3 gün önce

Vodafone firma hat kullanıyorum. Bana kullanıcı ödeme kodunu nasıl alabilirim + iki Vodafone var faturalı hatimi hangisine ödeme yapmamlazi teşekkür ederim. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Otomatik ödeme talimatı yaptırmam gerekiyor. Bayilerinizden detaylı bilgi alamıyorum. Yeterli donanımlı bulma...

Vodafone Hediye Çarkını Çeviremiyorum

3 gün önce

Vodafone'dan şikayetçiyim. Hediye çarkını çeviremiyorum. Eğer sorunum çözülmezse Vodafone'dan çıkacağım, başka operatöre geçiş yapacağım. Lütfen şikayetimi kaydedin ve bu sorunu çözün. 4.5G olmama rağmen yine de çark çeviremiyorum. Bunun için çözüm istiyorum. Teşekkürler.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Vodafone 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %96
Marka Karnesini Gör