28 Mart 2014

Vodafone Yüksek Tutarda Fatura Geliyor!

Devreden tarife adlı bakınca uygun gibi görünen bir tarifeye geçtim. Dört aydır tarafıma sürekli yüksek tutarda fatura geliyor. Ben sürem dolsa bile gece gündüz telde görüşme yapsam faturalarım bu kadar yüksek gelmesi imkansız faturalarımı incelemeye aldırttım ancak kullanmışsınız diye bilgi geldi. Benim buna itirazım var kesinlikle ben bu kadar görüşme sağlamadım. Lütfen faturalarımın hepsini ödediklerim dahil incelenmesini istiyorum. Aksi halde tüm hukuki işlemlere başvuracağım.

Didem G. 68 Okunma

Cevaplar

  • Didem G.09 Nisan 2014

    BEN HALA BU TUTARI KABUL ETMEMKTEYIM TARAFIMA DONUS YAPILMIYOR FATURAMIBN UZERINDE ABONELIK TARIHI 09/01/2013 GORUNUYOR ANCAK BEN 09/01/2014 TARAIHINDE ABONE OLDUM DEVLETE ODENEN TOPLAM UCRETI NEYE GORE BELIRLIYORSUNUZ SORULARIMA CVP ISTIYORUM

  • Didem G.07 Nisan 2014

    EVET MAİL ATTIKTAN SONRA DÖNÜŞ SAĞLANDI AMA ANCAK SORUNUM HALLEDİLEMİYOR YILLARDIR VODOFONE KULLANIYORUM YA SISTEM DEGISTI YADA BAŞKA BI DEGISIKLIK OLDU BEN BU FATURA TUTARINI KABUL ETMIYORUM GEREKLI HUKUKI ISLEMLERIDE BASLATACAGIM

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi07 Nisan 2014

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile tarafımıza ulaşan bildiriminize istinaden,yapılan kontrollerde şikayetinize istinaden Kurumsal Müşteri Hizmetlerimiz tarafından bilgi verildiği tespit edilmiştir. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Didem G.03 Nisan 2014

    hala tarafıma dönüş yapılmadı

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi28 Mart 2014

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön