28 Mart 2013

Vodafone Sorunumla İlgilenilmiyor!

Vodafone web sayfamda faturam 1.479,11 tl olarak görünüyor. 4060'a tam 1271 adet ücret karşılığı mesaj atılmış görünüyor. aynı saniyelerde 3 kez 4 kez mesaj atılmış imkanı var mı acaba 25.03.2013 tarihi saat:15,22 den ertesi sabaha kadar kesintisiz hemde..

Müşteri hizmetlerini aradığımda ise fatura kesilmeden ayrıntı göremediklerini söylüyorlar ama biliyorumki fatura kesilince o parayı alacaklar. Çağrı merkezinden ve Vodafone tüketici haklarından bana geri dönüleceği söylendi ama hala ses yok. onlara konuşma ayrıntılarını yolladığım halde bir dönüş olmadı. biliyorumki bu ayrıntıları görebilen bir ekip var ama hiç oralı değiller. fatura kesilecekmiş. 31.03.2013 fatura kesimim o güne kadar çözmeliyim.

Gülsen 48 Okunma

Cevaplar

  • Vodafone Temsilcisi03 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminiz incelenmiş olup,542454****numaralı hattınız üzerinde yapılan kontrollerde ücretlendirme şikayetinize yönelik gerekli düzeltme işlemleri sağlanmıştır. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

  • Gülsen 30 Mart 2013

    GÖRÜŞME DETAYINI ÇIKARTTIM VE TAM 1417 ADET SMS ATILMIŞ GÖRÜNEN SANAL SMS'LER..ÇÜNKÜ BANA GELEN SADECE 2 MESAJ FAKAT GERİSİNDEN HİÇ HABERİM YOK ZATEN TELEFONUMDA ÖYLE 1417 MESAJI KAYDEDECEK HAFIZADA YOK..UYAP' A ULAŞTIM VE BİR TEK VODAFONE LA BÖLE BİR SIKINTILARININ OLDUĞUNU VE BUNUNSA VODAFONEDAN KAYNAKLANDIĞINI,AYRICA İLK BENİM OLMADIĞIMI BENİM GİBİ SMS MADURU KİŞİLERİN OLDUĞUNU BELİRTTİLER.VE DİLEKÇE EKİNDE GÖRÜŞME DETAYIMI KENDİLERİNE İADELİ TAAHHÜTLÜ YOLLAMIŞ BULUNUYORUM BU İŞ ÇÖZÜLECEK ER YADA GEÇ..VODAFONE BANA ÇEKTİRDİĞİ BU IZDIRABIN BANA YAŞATTIĞI BU ACININ HESABINI YASAL YOLLARLA VERECEK..MADDİ VE MANEVİ ZARARI ÇÖZÜMLEYECEK.BU KONU GEREKLİ BÜTÜN MERCİLERE İLETİLECEKTİR BENİM TARAFIMDAN HABERLERİ OLSUN ZATEN GEREKLİ GÖRÜŞMEYİ BEN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİN BENİM FAZLA ISRARIMLA ZORLA BAĞLADIKLARI YETKİLİ KİŞİYE DE İLETTİM.. VODAFONE BENİM GİBİ ONLARA DESTEK VEREN BİR MÜŞTERİSİNİ BÖYLE BİR KONUYLA EBEDİYEN KAYBETMİŞ BULUNUYOR BENİ KAYBETMELERİ DEMEK ÇEVREMDE BENİM TAVSİYEMLE VODAFONE MÜŞTERİSİ OLANLARIDA KAYBETMEK DEMEKTİR..GEÇMİŞ OLSUN VODAFONE..

  • Gülsen 30 Mart 2013

    UYAP'A ULAŞTIM VE BU KONUYLA İLGİLİ MAĞDURUN İLK BEN OLMADIĞIMI,VODAFONE LA BÖYLE SORUNLARININ OLDUĞUNU VE VODAFONE DAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİLER.DİLEKÇE EKİMDE GÖRÜŞME DETAYIMI İADELİ TAAHHÜTLE KENDİLERİNE (UYAP)GÖNDERMİŞ BULUNMAKTAYIM.TAMI TAMINA 1417 ÜCRETLİ SMS;BANA GELEN SADECE 2 SMS GERİ KALAN DİĞER SMS LER SANAL BANA ULAŞMAMIŞ SMSLER.ZATEN TELEFONUMDA O KADAR SMS İ ALABİLECEK HAFIZADA BİR TELEFONDA DEĞİL 25.03.2013 15:22 DEN ERTESİ GÜN26.03.2013 SABAH 8,33 E KADAR HİÇ DURMADAN SANİYEDE 3 TANE 4 TANE ARALIKSIZZ ATILAN SMSLER.AKIL MANTIK İŞİMİ DİYE SORDUĞUMDA SAYIN VODAFONE GENEL MÜDÜRLÜKTEN ŞİKAYET SONRASINDA ARAYAN BAYANA 'TABİKİ OLABİLİR SİZDE ATMIŞ OLABİLİRSİNİZ SİZEDE GELMİŞ OLABİLİR MÜMKÜN' DİYE CEVAP VEREBİLİYORLAR..BU İŞ ÇÖZÜLECEK..BEN VODAFONE A KENDİ DAHİLİM DIŞINDA, HİÇ HABERİM OLMAYAN (WEB SİTEMDEN GÜNCEL FATURAMI TAKİP ETMESEM HİÇ HABERİM OLMAYACAKTI..) NEDENLERDEN KAYNAKLI GELEN O YÜKLÜ FATURAYI ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLİM SORUN ÇÖZÜLECEK VE ÇÖZÜLMELİ.. VODAFONE BENİ HEM MADDİ HEM MANEVİ MADUR EDEMEZ..GEREKLİ BÜTÜN MERCİLERE BU OLAY ANLATILACAK VE ŞİKAYETTE BULUNULACAKTIR.VODAFONE BANA ÇEKTİRDİĞİ MANEVİ ZARARININDA HESABINI YASAL YOLLARLA VERECEKTİR.BU KONU EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLMELİ .. LÜTFEN BUNU YAYINLAYIN Kİ BENİM GİBİ MADUR OLAN HERKEZ HAKKINI ARAYABİLSİN..

  • Gülsen 29 Mart 2013

    BENİ ARADILAR VE BİZİMLE İLGİLİ PROBLEM DEĞİL BİR PROBLEM GÖZÜKMÜYOR DİYORLAR SİZ 4060 LA HALLEDECEKMİŞİM BEN 4060 UYAPA NASIL ULAŞIRIM BUNLAR NASIL BİR OPERATÖR MÜŞTERİLERİNİ BÖLE YARI YOLDA BIRAKIYORLAR.MADEM SENLE İLGİLİ DEĞİL O ZAMAN KİMLE İLGİLİYSE ONUNLA ÇÖZ FATURAYA YANSITIRKEN BİRŞEY YOK AMA.BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN BANA GELMEMİŞ MSJLARIN Kİ BU KADAR YÜKLÜ MİKTRARDA BEN NEDEN GÜNAH KEÇİSİ OLAYIM..CEVAP BEKLİYORUM SİZDEN

  • Vodafone Temsilcisi28 Mart 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön