11 Nisan 2014

Vodafone Numara Taşıma Sonucu TL İadesi Yapmıyor!

Vodafone'dan başka bir operatöre hattımı taşıdım. Cep merkezden kimlik fotokopimi, ıban numaramı aldılar. Gerekli işlemlerin 3 ila 5 gün içinde gerçekleşeceğini söylediler. Aradan 3 haftaya kadar yakın bir süre geçmesine rağmen işlem gerçekleşmedi ve ilgili cep merkezine gittim sorunu ilettim. Onlar bana kayıtlarını aldıklarını söylediler ve birkaç gün daha beklememi istediler. Ancak işlemim yine gerçekleşmedi.

Ben konuyla alakalı müşteri hizmetlerini aradım ve onların bana verdikleri cevap; bununla ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı ve ilgili bir kayıt oluşturulmadığını söylediler. 2 kez cep merkeze gittim ve 3 kez de müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir olumlu sonuç alamadım.

Serdar 64 Okunma

Cevaplar

  • Vodafone Temsilcisi13 Mayıs 2014

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile tarafımıza ulaşan bildiriminiz incelenmiş olup, 10.05.2014 tarihinde tarafınıza geri dönüş yapılarak, gerçekleştirilen sözlü görüşmede, hattınız ve talebiniz hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Serdar 12 Mayıs 2014

    yapmış olduğum başvuruyla ilgili bana geri dönüş yapıldı ama ben en az 5 kez cep shop'a gittikten ve en az 7 kere müşteri hizmetlerini aradıktan sonra. benim başvuru tarihim ve bana geri dönüş tarihini göz önünde bulundurursak bariz bir gecikme söz konusu. bununla ilgili bana verdikleri cevap; "sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı gecikme olmuştur." yorum sizin!

  • Vodafone Temsilcisi12 Mayıs 2014

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile tarafımıza ulaşan bildiriminiz incelenmiş olup, 10.05.2014 tarihinde tarafınıza geri dönüş yapılarak, gerçekleştirilen sözlü görüşmede, hattınız ve talebiniz hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Serdar 14 Nisan 2014

    belirtmiş olduğum şikayetle ilgili firmanın çözüm sürecini değerlendirmemi istemişsiniz ama firma bu konuyla alakalı herhangi bir çözüm üretmedi! bana geri dönüş olmadı ve hiçbir sonuca ulaşamadım. bilginize

  • Vodafone Temsilcisi11 Nisan 2014

    “ Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.”

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap