19 Eylül 2024 10:04

Vodafone Net aboneliğimi mart ayında sonlandırdım. Aylar sonra bana modemi iade etmemi söyleyen bir mesaj aldım. Fakat modem benim Vodafone net den daha önce kullandığım bir internet firmasına aitti bu yüzden iade etmeyip bir şikayet oluşturdum. 1 temsilci beni aradı fakat konuyla ilgili hiçbir bilgisi yoktu sadece iade etmem gerektiğini söyledi ben yeniden reddettim. Ardından yetkili ve bilgili bir temsilci arayıp durumu izah edip beni bilgilendirdi. Fakat bu sürel ilerlerken evime de Vodafone tarafından tarafıma çıkartılmış 468 TL lik ihbarname gönderilmişti. Tekrar bir şikayette bulunup temsilciye zar zor ulaşıp durumu anlattığımda modemi iade ettiğim takdirde tarafıma çıkmış olan faturanın iptal edileceği söylenmişti. Modemi gidip 541 koduyla kargo şirketine iade ettim. Şu zamana kadar olan süreçte ve iade ettikten sonraki süreçte sürekli Vodafone a mail yoluyla arama yoluyla ulaşmaya çalışıyordum fakat hiçbir muhatap bulamıyordum. Ardından beni icraya verdiklerini öğrendiğim bir mesaj aldım. Kendilerini arayıp durumu anlattım ama sadece parayı ödemek zorunda olduğumdan bahsediyorlardı. Hem modemi gönderip hem neden faturayı ödüyorum gibi sorulara önce parayı ödeyin ardından şikayette bulunun denince ipin ucunun bir art niyete çıktığını anlayıp hemen bir ana Vodafone bayii ne gidip durumu bir kez de onlara baştan sona anlattım. Çalışan yetkili kişi bana durumu CİMER'e taşımamı bu durumun sık sık yaşandığını ve sorunu CİMER'in kolayca çözeceğini söylemesi üzerine hemen CİMER'e başvurumu yaptım. Hali hazırda bir THH başvurumda var. Bu konula ilgili son kez bir Vodafone Net yetkilisi ile konuşmak istiyorum tarafıma ulaşılmasını ivedilikle rica ediyorum

19 Eylül 2024 11:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
21 Eylül 2024 18:46
25 Eylül 2024 13:27

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Siyah
11 Mart 01:10

Evet onlarca aramama mailime cevap vermeyip CİMER'e gönderdiğim ufak bir yazıyla çözüme ulaştık size değil adalete teşekkür ederim :) aylarca peşinizden koşturdum ama CİMER'in bana olumlu geri dönüşünden on saniye sonra arayıp sonra hallettik demeniz yaşadığım bu deneyimi yüzlerce kişinin göreceği yerlere yazmama engel olmadı.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 17:15
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 10:31
"İlginiz için teşekkürler"
Beykan sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 12:01
Vodafone Net Aboneliği İptal Sürecinde Yaşanan Zorluklar