Vodafone Ev İnterneti Başvurusu

Değerli Müşterimiz, Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Dilerseniz Vodafone Evde İnternet hakkında görüş, öneri ve taleplerinizi 0850 542 0 542 Müşteri Hizmetlerinden bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Dilerseniz Vodafone Evde İnternet hakkında görüş, öneri ve taleplerinizi 0850 542 0 542 Müşteri Hizmetlerinden bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri
Vodafone ev interneti 06.03.2023 tarihinde Vodafone ® ev interneti için başvuruda bulundum. Vodafone firmasıyla çok sayıda telefon görüşmesi yaptım bunun sonucunda yaklaşık 10 gün sonra adresime ev interneti ile alakalı evraklar gönderildi. İmzalamam istendi, imzaladım. İmzaladıktan sonra yaklaşık 1 hafta zaman geçmesine rağmen bağlantı için gelmediler. Tekrar telefon görüşmesi yaptım Vodafone müşteri hizmetleriyle özür dilediklerini en kısa sürede bağlantı için ekip göndereceklerini söylediler. Ben de yaklaşık 2 hafta üzerinden zaman geçmesi üzerine karşı tarafa bağlantı için 2 gün içinde gelemeyeceklerse Türk Telekom ®'la yeni sözleşme yapacağımı belirttim fakat gelmediler neticede benden aldıkları imzayla 29.03.2023 tarihi itibariyle üzerime açılacak internet, şirket, yasal olmayan tüm sabit ve internet hatlarından hiçbir şekilde mesul değilim bütün kamuoyuna duyurulur.