04 Nisan 2013

Vodafone Mağdur Edildim!

Benim üzerime kayıtlı 6 adet hat var 1,yıldan fazla önce Vodafone a geçtim 21 tl,ye 250 dakika konuşuluyor Vodafone dan aradılar 23,5 tl ye 500 dakika konuşacaksınız kabul ederseniz dediler, ama ( taahhüt )ederseniz, demediler, ve fatura geldi 175 tl, ben itiraz ettim fayda etmedi, kontörlüye geçeceğim dedim 38 tl ceza ödeyeceksiniz dediler, sebep taahhüt etmişim.

Bu işlemler hep telefon görüşmesi ile oldu, ama taahhüt etmedim, yetkili taahhüt sözü kullanmadı. Eğer sorun çözülmezse 6 adet hattı Vodafone dan çekeceğim Vodafone yetkilisi bu duruma çözüm bulmazsa Vodafone hatlı numaraları aramayacağım bile, gsm operatörleri hep böyle kanun yok.

Elvan 52 Okunma

Cevaplar

  • Elvan 06 Mart 2015

    hiçbir şikayeti değerlendirip lehinize karar verdiniz, hadi taahhüt olmuş olsa bile bir yıl, dır siz bir yıl dolunca haber verip onay almadınız, ben hattın ne zaman süresi dolduğunu bilemedim, iki üç ay geçmiş siz ömür boyu rehin alamazsınız tüketiciyi,

  • Elvan 06 Mart 2015

    Size asla itibar etmeyeceğim, bir daha Vodafone'a geçmeyeceğim, Türkiye, de sadece bu operatör olsa asla cep telefonu kullanmayacağım, 3 kuruş. Çıkar uğruna 6 hat kaybettiniz, bu ülkede sadece vadafon olsa yanmışız, size asla hattımı döndürme, ye, ceğim, varmışınız yok mu, beni ilgilendirmiyor, paramı geri ödemedikçe

  • Elvan 28 Ocak 2015

    Bu firma beni aramadı, sorunu çözmedi olan benim parama oldu, otomatik ödemelerimi bile (bankadan) iptal edemedim, siz vodafondan yapmışsınız biz göremiyoruz dediler, bankadaki memur bile ya abi sen nasıl kapıldın, bende bu firmadan çıkana kadar akla karayı seçtim, dedi, şükür kurtuldum bu firmadan, bana tekrar mesaj atıyorlar, bize tekrar dönün diye hemen siliyorum mesajı, çünkü soyulmaya niyetim yok, bir hata hata değil ikinciye aynı tuzağa düşersem hatalı benim,

  • Elvan 15 Nisan 2013

    bu konuda asla anlayış göstermiyorum, asla, bu dolandırıcılık, bana bu konu detaylı olarak anlatılmadı öyle görünüyor,ki sizde o kişi ile konuşmaları dinlememiş,siniz, ve bana asla ve asla bu tarifeye geçersem bu tarifeden çıkmayacağım ve ceza kesileceği, ve bu konun bir tahhüt olduğu söylenmedi, ama siz sadece bilgisayarın başında kafanıza göre sizin lehinize olacak şekilde mesaj yazıyorsunuz, 542,ye gelince bu hattı dinlerken insan sinir oluyor, yarım saat sonra bağlanacasınız, üye değilsiniz konuşma, veya işlem yapma yetkiniz yok diyor, düşünün yarım saatten fazla karşınızdaki sistemin konuştuklarını dinleyeceksiniz oraya bas buraya bas sonunda şifreniz yok işlemi gerçekleştiremiyoruz, diyor peki bu insana hakaret değilmi, niye müşteri temsilcisine bağlanamıyo,ruz, siz telefon ediyor iki dakikada sonuca varıyorsunuz, müşteri niye saatlerce telefon başında bu işle uğraşıyor, mahkemeye gitsem kazanacağım ondan sonra tazminat davası açacağım, çünkü benimle konuşan o personelin bana bu taahüt sözünü kullanmadı ve bana cayma hakkımın olmadığını söylemedi, sadece söylediği bir lira fazla ödeyerek 23,5 TL,ye 500 dakika konuşabileceğim söylendi, bunun dışında hiç bir söz söylenmedi, siz hiç müşteriye geri ödeme yaptınızmı, yapmamış,tırsınız, 40 dereden su getirip 40 yalan üretip müşteriyi ikna etmeye çalışıyorsunuz, eskiden tahtakale satıcıları var,idi onlar gibisiniz, siz asla güvenilir bir firma olamazsınız, bu sisteminizle, bana teklifi sunun kişi ile konuşmalarımızı dimlememiş yada işinize öyle geliyor, yazıklar olsun ya böyle bir firma olmaz en sıradan bir firma bile müşterini sorununu çözüyor, hemde müşteriin güvenini kazanarak, en azından bu firma çok iyi ilgilenip sorunu çözüyor diyorsunuz, müşteri böyle diyor, ama siz asla böyle bir yoku seçmiyorsunuz,

  • Elvan 10 Nisan 2013

    bana siz yalan konuşuyorsunuz, bana 12 aylık süresi olduğı söylendi ama bu tarifeden çıkamayacağım çıkarsam ceza uygulanacağı söylenmedi, ayrıca 175, küsür TL fatura gönderildi, sizin utanmadan yalan konuşmanız sistemde benim le konuşan insanın konuşmalarımızı dinlemediğiniz ortada, bu dolandırıcılk,tır, ben bundan böyle beni arayan kim olursa hiç bir şekilde onay vermeyeceğim, ben bu konularda oldukça titiz bir insanım, çünkü artık vodafon ye güvenmiyorum, hatlarımı peyder pey, vodafon,dan çekeceğim çünkü süpriz faturalar ödemek istemiyorum, tanıdığım ve bildiğim her insana bu konuyu anlatarak onlarında madur olmalarını engelliyeceğim, 142,yi aradım bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım, bir sürü şuna ba buna bas diyor, yarım saat,ten fazla beklediğim halde ulaşamaq,dım, şirket menfaatine olan şeyi bailer yapıyor şu konumdan buna geçmek istiyorum dendiği zaman 542,yi arayın biz yapamıyoruz diyorlar, 542 arandığım zaman konuşma yetkiniz yok şifre alın diyor, bu milletin işi gücü yok saatlerce sizin boş telefonlarınız,lamı uğraşacak, ulaşılsa bile hiç bir sorunu çözmüyorsunuz, ben bu güne kadar şahit olmadım,

  • Vodafone Temsilcisi10 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminiz incelenmiş olup,535898****numaralı hattınız üzerinde yapılan kontrollerde tarafınıza yapılan kampanya sunumunda kampanya sürecinin 12 ay olduğu bu süre içinde aynı tarifede hattınınız aktif olarak kullanmanız gerektiği çıkış yapılması durumunda cayma bedeli uygulanacağı yönünde bilgi verilerek tarafınızdan alınan onay ile işlem yapıldığı tespit edilmiş olup,ücretlendimenize yönelik müdahale edilemeyeceğinin bilgisini iletmek isteriz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

  • Vodafone Temsilcisi04 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön