03 Nisan 2013

Vodafone Kusurlu Ürünün İade Alınmaması!

Ak Merkez Vodafone Bayi Emre İletişim Hız. Tic. Ltd Şti bayiinden iPhone 5 satın aldım ve ürün sessiz tuşu çalışmamak suretiyle kusurlu çıktı. Firmaya iade talebinde bulundum tüketici hakları kanunu gereği böyle bir hakkım olduğunu belirttim ve burada görevli *** isimli şahıs nereye istersem başvurmamı iade almayacağını çok laubali bir tavırla belirtti.

2250 tl parayı alırken çok şirin olan bu insanlar kusurlu çıktığı taktirde malları inanılmaz derecede dönüş yapıp saygı sınırlarını zorlayabiliyorlar. Konu ile ilgili tüketici hakları mahkemelerine gerekli başvuruları yapıp yasal ortamda da hakkımı sonuna kadar arıyor olacağım.

Aslı 75 Okunma

Cevaplar

  • Aslı 02 Mayıs 2013

    Bu gün 2 Mayıs ve siz hala inceleme yapıyorsunuz ne kadar komik ciddiyetsiz dolandırıcı ve gene ahlaka iş ahlakına sığmayan davranışlarda bulunup yalan söylüyorsunuz...seneler sonra incelemeniz sonuçlanır mı acaba merak ediyorum. Bu şekilde yalancılık yaparak ben değil siz kaybettiniz bir şirketin tüm personeline hat alımını bu tavrınız durdurdu müşteriniz olabilecek insanları kaybettiniz ve her ortamda bu dolandırıcı tavrınız insanlarla paylaşıldı ve paylaşılmaya da devam edeceğiz.

  • Aslı 11 Nisan 2013

    Ben yeni cihaz istemedim bu bana zorla dayatmayla verildi ben paramın iadesini istedim ve sizde bu süre zarfında sessiz kaldınız bna bu cihazın verilmesini beklediniz ama yasalar karşısında bu cihazı alıp almamam önemli değil ben paramın iadesini istiyorum netekim bana verilen cihaz aldığım gibi duruyor henüz kurulum dahi yapılmadı ve cihaz açılmadı hat takılmadı. Ben paramın iadesini istiyorum cihazınızı değil. Sizde Vodafone olarak insanları dolandırıyorsunuz ancak mahkemede bu tavrınızı devam etirecekmisiniz çok merak ediyorum

  • Vodafone Temsilcisi11 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminize istinaden,şikayetinize yönelik gerekli inceleme sağlanmış olup,Vodafone Cep Merkezimiz tarafından cihazınızın yetkili teleservice gönderim yapılabileceği ve yasal servis süresi ve değişim prosedürleri konusunda bilgi aktarımı sağlandığı tespit edilmiştir.Memnuniyetiniz kapsamında kullanmanız için yedek cihaz verildiği bilgisi tarafımıza aktarılmıştır.Tarafımızdan farklı bir müdahale gerçekleştirilemediğinin bilgisini iletmek isteriz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

  • Aslı 09 Nisan 2013

    3 nisan tarihinde müşteri hizmetlriniz tarafından arandım, akmerkez Vodafone bayinizden aldığım iphone5 kusurlu çıktı ve yasal hakkım olan iade hakkımı kullanmak istedim ve bunu reddettiler tüketici haklarına değil nereye istersen şikayet et dendi bana emin Fettahoğlu bey tarafından ve şikayet ettim siz bana konuyu benim isteğime binaen çözeceğinizi taahhüt ettiniz ama bugün Vodafone bayiniz arayıp cihazımın geldiğini ve gidip almam gerektiğini belirttiler dalgamı geçiyosunuz siz ben iade istiyorum yasal hakkım olanı iade edin konu hakkında acil dönüş yapın lütfen aksi taktirde hepinizi dava edeceğim

  • Aslı 08 Nisan 2013

    Vodafone benimle dalga geçiyor zannederim, beni arayıp dinlediler ve en kısa sürede isteğimi karşılayacak şekilde geri döneceklerini belirttiler ancak hala ses seda yok Vodafone bayilerinden uzak durulmalı her şey satışı yapana kadar , sattıkları kusurlu cihazın arkasında durmuyorlar ancak bu ülkede kanunların olduğunu ve bizlerin hakkını sonuna kadar arayacağımızı unutmuşlar. Sorun falan çözdükleri yok sadece oyaladıklarını düşünüyorlar ancak benim cihazı aldığım tarih belli kusurlu olarak kayıt altına aldıkları tarih ve İstanbul ticaret mahkemesine başvuru tarihim belli neyin sürecidir bu ki hala çözüme ulaştıramadılar.Yazıklarolsun birde reklam yapıyorlar,kimse kanmasın yalan reklamlarına

  • Aslı 08 Nisan 2013

    Vodafone benimle dalga geçiyor zannederim, beni arayıp şikayetimi dinlediler ve en kısa sürede geri döneceklerini belirttiler ancak hala ses seda yok Vodafone bayilerinden uzak durulmalı herşey satışı yapana kadar , sattıkları kusurlu cihazın arkasında dahi durmuyorlar ancak bu ülkede kanunların olduğunu ve bizlerin hakkını sonuna kadar arayacağımızı unutmuşlar...

  • Aslı 05 Nisan 2013

    Bana konu hakkında hala bir geri dönüş yapılmadı, Vodafone müşterisinin haklarını koruyacak mı yoksa personeli Emin Fettahoğlu Bey in yaptığını mı yapacak bilemiyorum ama bu geri dönüş zamanını merak ediyorum.

  • Aslı 03 Nisan 2013

    Merhabalar Konu ile ilgili sosyal ortamda her türlü bilgilendirmede bulunuyorum insanlara Vodafone bayileri ile ilgili ve sergilenen tavırlar ile ilgili aynı zamanda avukatımız İstanbul ticari mahkemesine Vodafone ve emre ileişim adına gerekli yasal işlemleri bugün başlattı ihtarname tarafınıza iletiliyor olacaktır. Bana bayiniz emin Fettahoğlu ben tüketici haklarına değil nereye istersen oraya git hanfendi almıyoruz cihazı sen mi bozdun ne biliim ben gibi bir üslupla konuşmanın bedelini umuyorumi adalet karşısında ödeyecektir.Konuyu apple ada bildirdim kimler aracılığı ile satış yaptıklarını ve müşteri memnuniyetine bu kadar önem verirken müşterilerine sergilenen tavrıda görecekler ve gerekli önlemleri alacaklardır. Bu ürüne 2.250 tl ödedim ve kusurlu çıktı tüketici hakları hakem heyetine kaymakamlık aracılığıyla ve 170 şikayet hattına da gerekli bildirimlerde bulundum ve bana iade hakkımın kati suretle olduğunu belirttiler ve gereken işlemler de yapılıyor.teşekkürlerimle

  • Vodafone Temsilcisi03 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön