07 Temmuz 2014

Vodafone İlgisizlik Diz Boyu!

Sözde büyük firmasınız ama çağrı merkezi hizmetiniz sıfır. Aylardır belirli konularda şikayet oluşturuyorum. Çözüme de kavuşturamıyorsunuz hızlı dönüş de yapmıyorsunuz. Hatta işinize gelmeyen konularda hiç dönüş yapmıyorsunuz. Yani bu işler reklamlara bol para vermekle olmuyor. Herşey iyi güzel de bence paralarınızı biraz müşteri hizmetlerini geliştirmeye yönelik çalışmalara harcayın. Taahhüdüm Eylül ayında sona erecek ve ben yine sizinle çalışmayı düşünüyordum artık kesinlikle düşünmüyorum. Hizmet anlayışınızdan hiç memnun değilim bir mükerrer çekim oldu bana extrenizi fax çekin dediniz çektik 1 hafta oldu dönen yok ben sizin samimiyetinize dürüstlüğünüze asla inanmıyorum artık!

Duygu N. 107 Okunma

Cevaplar

  • Duygu N.22 Eylül 2014

    Farkındamısınız hala sizden dönüş bekliyorum? Tarih 22,09,2014 ?

  • Duygu N.21 Temmuz 2014

    Ha bide yetkilileriniz yokmuş çalışanlar yöneticisiz çalışıyorlar sanırım. Yöneticileriniz istifa mı etti yada şikayetlere mi dayanamadı veyahut maaşlarına mı yetiştiremediniz? Yöneticisiz işyeri mi olur ? Yetkiliye baglayın diyorum yetkili biziz bizden baskası yok diyor müşteri temsilcisi. Müşteri nasıl kızdırılır eğitimi vermişsiniz anlaşılan.

  • Duygu N.21 Temmuz 2014

    Deneyimsiz, eğitimsiz personelleri ile bir dünya markası: Vodafone Çağrı Merkezi.

  • Duygu N.21 Temmuz 2014

    faxımı sonunda aldınız ama nasıl olur da extredeki çift çekimi göremezsiniz acaba onu çok merak ediyorum. Bakan kişi kör mü ? yada ben mi çift görüyorum. Bana neden kestirme cevaplar veriyorsunuz? O kadar eğitimsiz personelleriniz var ki şube çalışanlarınız bile bunu biliyor.. Ne kadar yazık, kendi çalışanlarınızın bile bunu diyor olması. İnsanlara fazla fiyatları geçirerek para kazanıyorsunuz, o reklam paraları da bunlardan çıkıyor işte. Çok yazık gerçekten.

  • Duygu N.10 Temmuz 2014

    Fax ulaştıysa direk iadesini yapıp tarafıma mail ile dönüş yapınız gün içerisinde mesai saatlerinde muhtemelen bana ulaşamayacaksınızdır. Arayıp standart cevap vererek de zaten yeterince beni kızdırıyosunuz. Arayacksanız da yetkili kişi arasın yöneticileriniz arasın. Bana dürüstce cevap veren tek kişi de 08 temmuzda görüştüğüm temsilciniz oldu. Onun dısındakileri yetkilileriniz dinlesinler ve empati yapsınlar birileri de kendilerine öyle standart cevap verse acaba tepkileri nasıl olurdu merak ediyorum.

  • Duygu N.10 Temmuz 2014

    Fax'ım ulaşmamıştı 8 temmuzda yaptıgımız görüşmede bana bu şekilde bilgi vermiştiniz. Dün sabah tekrar gönderdim geldi mi? Gerçekten artık cok sıkıldım bir an once taahhudum bitsin de operatörümü değiştireyim diye bakıyorum. Yanı fark cıkarmadan suan üyeliğinizi bitiriyoruz deseniz mutlu olucam ama yapmıcaksınız işinize gelmicek çunku biliyorum. Mecbur bekleyeceğim. Her gun de farklı operatörlerin tarifelerine göz atıyorum. 22 eylül 2014 tarihinde inşallah farklı bir operatörün müşterisi olacağım.

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi08 Temmuz 2014

    "Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile tarafımıza ulaşan bildiriminiz incelenmiş olup, 08.07.2014 tarihinde tarafınıza geri dönüş yapılarak, gerçekleştirilen sözlü görüşmede, hattınız ve talebiniz hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş."

  • Duygu N.07 Temmuz 2014

    Bana dönüş yapabilmeniz için buradan şikayet oluşturursam ancak dönüş sağlayabiliyorsunuz. O da keyfiniz gelirse. Ayıptır gercekten. Yazık.

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi07 Temmuz 2014

    " Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön