14 Şubat 2013

Vodafone Haksız Yere Fazla Para Aldılar!

Vodafone iletişim merkezinde faturalı hatta geçtim ve bir tarife seçecek iken buradaki müşteri temsilcisi H. hanım bana istemediğim bir paketi tanımladı ve bunun iptal edilmesini talep etmeme rağmen iptal etmedi. Daha sonraki yaptığım tüm görüşmelerde bana çok olumsuz davranıldı. Vodafone iletişim merkezinde çalışan yönetici ve müşteri temsilcileri bana ben suçluymuşum gibi davrandı. faturamın bir kısmını ödemeyi teklif ettiler. Fakat ben faturalarımı ödemekte zorluk çeken bir insan değilim faturamın başkası tarafından ödenmesine asla izin veremeyeceğimi belirttim.

Berkant 115 Okunma

Cevaplar

  • Berkant 09 Ağustos

    Vodafone bana ödemesi gereken iade bedelini hala ödemedi bana haciz yaptırarak beni mağdur etti ve haciz usulü ile faizli bir şekilde ödemeyi aldı ama iade ücretini bana iade etmedi!

  • Berkant 26 Haziran 2014

    Vodafone kullanan herkese duyurulur sorun 1 yılı aşkın süredir çözülemedi ve Vodafone beni haksız yere icraya verdi. Bana ödemesi gereken rakamı ödemiyorlar benden alacaklı olduğu rakamı tahsil etmeye çalışıyorlar. İşin garip yanı alacağımın düşülmesi durumunda ana para borcu faiz olmaksızın ödeyeceğimi taaddüt etmeme rağmen icra gönderildi.

  • Berkant 11 Nisan 2013

    Vodafone şirketi hiçbir sorunu çözmedi aksine durumu içinden çıkılmaz bir hale getirdi amaçları bir şekilde benden para kazanmak bunu faiz yolu yada benzer yollar ile yapmayı deniyorlar. Şuan borçlu gözüküyorum tarafıma yapılan hata giderilmedi ve çözüm önerileri mevcut borcumun hatasının kendilerinden kaynaklı olmasına rağmen tüm işlem masrafları ile beraber faizi ile benden temini üzerinedir. Hiç bir çözüm önerisinde aldıkları vergi adı altındaki %18 'lik KDV miktarının devlet bizden aldı biz size geri veremeyiz şeklinde çözüm olmaz. Bakın ben çözüm için tüm başvurularımı yaptım ve üretilen çözümlerin hepsi bana biraz daha fazla para ödetmek üzerine oluştu bu neden ile savcılık ile görüşüp gerekli işlemin hırsızlık tatbikatına dönüştürülmesini talep eden dilekçemi savcıya ileteceğim. Vodafone müşterileri arasında yapılan hırsızlık tatbikatından sonra geri adım atsa da artık hırsız olduğu tescil edilmiş bir operatör olarak tarihe geçecektir. Şuanda size vermiş olduğum çözüm süreci şansını yitirdiğiniz belirtmek isterim.

  • Berkant 28 Şubat 2013

    Bana üretilen çözüme bakın banka hesabı veriyorlar diyorlar ki bizden alacağınızı son dönem faturanız dan düşeceğiz. Son dönem faturanızın kalanını vodafone abonesi olmadığım için tes hesabına yatırmamı istiyorlar. KDV gibi benzer kesintilerini iade etmedikleri gibi banka hesabına havale masrafına da karışmıyorlar. Resmen kendilerini bu ülkenin tek operatörü hakimi görüyorlar. Lütfen bana ödemelerim ile ilgili olarak kolaylık sağlayın sizlere 1 Türk lirası daha fazla kaptırmak istemiyorum. Haklı olduğum bu konuda bana hala haksızlık yapıyorsunuz.

  • Berkant 19 Şubat 2013

    Buradan aldıkları şikayet kaydını önce bayi itirazı şikayeti olarak kabul ettiler ve telefonuma attıkları son mesajda ise fatura itirazınız ile ilgili görüşme için 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. şeklinde mesaj attılar. konu ile ilgili olarak hiç bir çözüm üretilmiyor. Şikayetimi şekilden şekle sokup en son söyleyecekleri cümle olarak ise değerlendirme yapıldı ve herhangi bir sorun görülmedi şeklinde belirtecekler. Hırsızlıkları nedeni ile son kararım polis ve savcı ile beraber olay yerinde hırsızlık şüphelileri ile tatbikat talebini düşünüyorum. Artık uzlaşma ya da yapılan hırsızlığı ört bas etmelerine müsade edemeyeceğim.

  • Vodafone Temsilcisi19 Şubat 2013

    Değerli Abonemiz, Bizlerle paylaştığınız şikayetinizin detaylı olarak kontrol edildiğini belirtmek isteriz. Yapılan kontrollerde hattınız ile ilgili bayi sorgulandığında hatalı yapılan işleme istinaden telafisini sağlayacakları yönünde tarafınıza bilgi aktarıldığı belirtilmiştir.Konu ile ilgili fatura itiraz kaydınızın oluşturulduğunu aktarmak isteriz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

  • Berkant 17 Şubat 2013

    Şirket kaliteniz ve yapınız ortada 3 gün oldu bu gün hala bulamadınız mı sorunlu faturayı dolandırdınız beni hırsızlık üzerine kurulmuş şirketiniz.

  • Vodafone Temsilcisi14 Şubat 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön