13 Mayıs 2014

Vodafone Hakkımda İcra Başlatmış.

Ben Vodafone hattımı kapattırarak 07.10.2013 tarihinden ülkeden çıkış yaptım. Gitmeden önce İstanbul/Kağıthane/Ortabayır'daki Vodafone merkezine giderek borçlarımı bitirdim.

Şuanda e-devletten baktığımda bana 12.05.2014 tarihi itibaren İstanbul 8.icra dairesinden dava açmış bulunuyorsunuz? Hadi borcumu ödemedim hattımı nasıl kapattırdım şubeden?

Şu anda yurt dışındayım ben ne yapabilirim? Benim ne kadar borcum var bu neyin borcu nasıl bilebilirim?

+380 63 102 **** bana buradan ulaşmalısınız çünkü ben size hiç bir şekilde ulaşamam. Artık Vodafone 'dan kurtulmak istiyorum lütfen kurtarın beni kendinizden!

Sercan 108 Okunma

Cevaplar

  • Sercan 14 Temmuz 2014

    ne oldu dönmediniz geriye?

  • Vodafone Temsilcisi15 Mayıs 2014

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile tarafımıza ulaşan bildiriminiz incelenmiş olup, Konuya yönelik detaylı yanıtımız 15.05.2014 tarihinde sıkayetvar.com iletişim bilgilerinizde yeralan mail adresinize gönderilmiştir. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Sercan 13 Mayıs 2014

    dalgamı geçiyorsunuz otomatik cevap vermeyin yurt dışındayım diyorum nasıl arayayım?

  • Vodafone Temsilcisi13 Mayıs 2014

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön