27 Eylül 2013

Vodafone Fazla Fatura Bedeli Aldı!

36 TL karşılığı 1000 dakika konuşma sürem var bu ay ki fatura bedeli 190 TL olarak geldi. Müşteri hizmetlerini aradım neden fazla fatura geldiğini öğrenmek isteğimde dakika aşımına uğrayarak 141 TL'lik fazla konuşma yapmış yani bir ayda 1325 dakika konuşmuşum.

Müşteri hizmetlerinde görüşmüş olduğum sorumluya benim bu kadar konuşmam imkansız faturamın tekrar incelenip bana geri dönüş yapılmasını istiyorum dediğimde online hizmetten bakabilirsiniz diyor.

Ben yıllardır faturalı Vodafone hat kullanıyorum. Şimdiye kadar bana böyle bir fatura gelmedi. Vodafone'dan gereğinin yapılmasını rica ederim.

Alper K. 52 Okunma

Cevaplar

  • Alper K.05 Ekim 2013

    merhaba; hala yetkililer tarafından hiçbirşekilde olumlu bir geri dönüş saglanmadı.

  • Alper K.03 Ekim 2013

    merhaba; konuyla ilgili cevap vericekmisiniz sayın yetkili.

  • Alper K.01 Ekim 2013

    ayırıca müşteri hizmetlerinden yalçın beyle goruşmelerimin dinlenmesine ve şahsıma hakaret eder gibi cvp lar verilmesininde incelenmesini rica ediyorum.konuyla ilgili hiçkimse çare önermiyor sadece müşteri olarak ben haksız oldugum idaa ediliyor ben sureyi gerçekten aşmışsam neden mesaj gonderilmiyor.konuyla ilgili yardımcı olmadıgı takdirde operetorumu en kısa surede degiştirecegimi belirtmek isterim.

  • Alper K.01 Ekim 2013

    bana süremin dolduguna istinaden neden mesaj gonderilmedi o zaman. ben bu faturayı kabul etmiyorum.konuyla ilgili yardımınızı talep ediyorum.

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi01 Ekim 2013

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminize istinaden, 5549870**** nolu hattınız ile ilgili yapılan incelemede 11.09.2013 tarihinde kullanım sürenizin sona erdiği,21.09.2013 tarihine kadar yapmış olduğunuz görüşmelerinizden ücretlendirildiğinizin bilgisini belirtmek isteriz.Kullanımlarınıza istinaden ücretlendirildiğinizi sorun bulunmadığını tekrar belirtmek isteriz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Vodafone Müşteri Temsilcisi30 Eylül 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön