20 Nisan 2013

Vodafone Fatura Sorunu!

1 yıldan beri genç avantaj tarifenizi kullanıyorum ve 30 tl ödeme yapıyorum nisan 2013 tarihili faturamın tutarı 145 tl'dir bunun sebebini öğrenmek için mhz ile görüştüğümde bana taahhütümün bittiği ve bu yüzden standart paket faturası gönderildiği söylendi fakat tarafıma bununla ilgili herhangi bir mail veya sms gönderilmediği için faturalarım bu şekilde 145 tl olarak gönderildi mhz ile ilk görüşmemde ilgili sms gönderilmemiş bilgisini aldım bu konuda tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmış olsaydı ben taahütümü yenileyip indirimli kullanmaya devam ederdim sonuçta ben saf değilim 30 ödemek varken neden 145 ödeyim?

Bu faturamın acilen eski tarife ücretinden düzenlenmesini rica eder konu ile ilgili aksi bir durumda yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

Burçin 409 Okunma

Cevaplar

  • Burçin 25 Nisan 2013

    ben ilk arama yaptığımda müşteri temsilciniz size gönderilen bir mesaj yok bu konuda fatura düzeltilmesi için yardımcı olacağım dedi bir gün sonra geri dönuş yapıldı bu konuda ben eminim ki bu sms bana ulaşmadı...

  • Vodafone Temsilcisi24 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminize istinaden gerekli kontrollerin sağlandığını belirtmek isteriz. 507212xxxx numaralı hattınızda kampanyanın sona ermesi ile ilgili olarak bilgilendirme mesajı gönderilmiş olduğunu iletmek isteriz. Bu bağlamda ücretlendirilmenizde sorun bulunmamaktadır. 2013-03-15 10:11 " Degerli musterimiz, 5 TLye Dakikani Katla kampanyaniz 15.03.2013 tarihinde sona ermistir. Mevcut tarifeniz ile kullanima devam edebilir ve avantajli kampanyalarimiz hakkinda bilgi almak icin Vodafone Cep Merkezlerimize ugrayabilirsiniz. " Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

  • Burçin 23 Nisan 2013

    size belirtmiş olduğum şikayete çağrı atarak mı geri dönuyorsunuz 22/04/2013 tarihinde müşteri hizmetlerinden çagrı geldi açmak istedim heman kapandı

  • Vodafone Temsilcisi20 Nisan 2013

    Değerli Abonemiz, Sizlerden gelen her bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, iletmiş olduğunuz şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş tarafınıza en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Vodafone hattınız ile ilgili her konuda bize http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin Bize Ulaşın linkinden, 542 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön