vivense-iptal-islemim-gerceklesmiyor-6.pdf
Birsen
15 Ağustos 04:43

Vivense internet mağazasından 10.08.2024 tarihinde 4 parça ürün aldım Axess 9 taksit seçeneğini kullandım, ertesi gün kredi kartıma baktığımda taksitsiz çekildiğini gördüm iptal talebi açıp yeniden sipariş verdim bu sefer taksitli olarak çekim yapıldı. 5 gündür müşteri temsilcisi ile görüşmeye çalışıyorum telefon bağlanmıyor mail olarak talep açıyorum cevap yok. İptalim iadem onaylanmadı şimdi iki siparişin ürününü de kargoya çıkarmışlar ikisini de satmaya çalışacaklar. Destek maili oluşturuyorum 24 saat içerisinde döneceğiz deniyor ama 5 gündür dönen yok. Tüketici heyetine de başvurdum. Kredi kartı limitimi de blokladılar alınacak bir sürü ihtiyacım var mağdur edildiniz

vivense-iptal-islemim-gerceklesmiyor-6.pdf
Birsen
20 Ağustos 11:15

İptal talebime dönüşmediğini gibi dün teslimata çıkardılar ürünleri Teslim almadığım ürünleri ise şu anda sitelerinde teslim edilmiş olarak gösteriyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne zaten başvurdum ama sonuç dava olacak belli ki beni hamile halimle o kadar uğraştırdıkları için tazminat davası açacağım

02 Eylül 15:23 (Şikayetten 18 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Konuyla alakalı görüşme sağlayarak sizlere bilgi vereceğiz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Vivense İptal / İade

Eser