Vivense Firması Ürün İade Bedeli Mağduriyeti!

Perihan
12 Ağustos 01:09

Vivense firmasından bundan üç ay evvel kızım için bir çalışma masası sipariş ettim. Ürün yaklaşık üç hafta sonra geldi. Bu arada firmayla kesinlikle müşteri temsilcisi aracılığıyla görüşmeniz mümkün değil. Ürün geldiğinde maalesef defolu çıktı. Defolu çıktı derken resmen kullanılmıştı ve tekrar paketlenmişti. Her yeri şişmiş, her yerinde çizikler vardı. Şikayetimi bildirmek için ancak mail aracılığıyla irtibata geçebiliyorduk. Maili gönderdikten sonra karşı tarafın cevabını beklemek zorundasınız. Cevap geldi. Ürünü aynen gönderdikleri şekilde tekrar paketlememiz gerektiği ve kendilerinin yollayacakları lojistik kargo firmasını beklememiz gerektiği söylendi. Aradan iki hafta geçti. Hiç kimse gelmedi. Tekrar mail göndermek mecburiyetindesiniz. Tekrar bekleyin dediler. Gelmedi. Tekrar mail gönderdim. Bekleyin, gelecek dediler. 1,5 ay sonra lütfedip geldiler ve ürünü aldılar. Ürünün para iadesinin ürün kontrol edildikten sonra yollanacağı söylendi. Aradan iki ay geçti. Mail attım. Bu iki ay içinde belki beş defa aynı cevap: 'Para iadeniz yapacağız. Para iadeniz yapıldığında size bir mail ya da bir SMS gelecek.' Beş mail sonrasında para iadesi halen yapılmadı. Bir mail daha yolladım ancak cevap yok. Sizden anlayacağınız ulaşmak mümkün değil. Vivense’den alışveriş yaptığım için çok pişmanım. Bu kadar mağdur kalacağımı asla düşünmezdim ve ben hala 2,5 aydır bir çalışma masasının iade ödemesi peşinde koşturuyorum. Süreç nasıl işleyecek bilmiyorum ancak çok zor durumdayım. Ulaşmanız asla mümkün değil. Keyifleri olursa mailinize cevap veriyorlar. O yüzden bu firmadan alışveriş yaparken temkinli olun.

22 Ağustos 10:58 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

12 Eylül 11:17

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Vivense hakkındaki soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

İsmail
01 Temmuz 19:32
"Basta Kahraman bey olmak üzere mağduriyetimin giderilmesi noktasında destek olan herkese teşekkür ederim."

Vivense Defolu Ürün Gönderimi

Gamze
11 Aralık 2023 14:25

Vivense Yanlış Ürün Gönderdi Ve Doğrusunun Gelişi Çok Gecikiyor.

Murat
06 Ekim 2023 15:07