Vileda Spino Ultra Sopa Mekanizması Bozuldu

06 Nisan
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Karşılaştığım sorunla ilgili Müşteri Hizmetleri'nin hızlı dönüşü ve problemimin çözümü için teşekkür ederim.”

5 ay önce aldığım Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik setinin sopa kısmındaki mekanizma çalışmıyor. Bu nedenle paspası sıkmıyor. Üstelik yedek ürün olarak da satışı mevcut değil. Kalitesine güvenerek tercih ettiğimiz ürünün bu kadar kısa sürede bozulması üzücü. Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

Vileda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 46 dk
Vileda Logo
07 Nisan 09:41
07 Nisan 10:38

Merhaba, [email protected] adresine mail gönderdim. İyi çalışmalar.

08 Mayıs 15:25

Tekrar merhaba, Müşteri hizmetleri sorunla ilgili hızlıca dönüş yaptı ve problemi çözdü. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

08 Mayıs 15:27

Vileda Spino Mop Bozuldu

Büşra
03 Kasım

Vileda Spino modeli daha ilk haftasında döner sopası bozuldu ve yedek sopa bulamıyorum. Hiçbir yerde o kadar para veriyoruz. Ürün elimizde kalıyor. Yedek parça yok çöpe mi atalım. Yetkililerin yardımcı olmasını rica ediyorum.

Vileda Spino Temizlik Seti Sopası

Esra
08 Ekim

Vileda Spino Ultra temizlik seti aldım. 2 ay içinde sopası bozuldu. Yedek Sopa bulmak ise mümkün değil. Mağaza ve internette bakmadık yer kalmadı bir türlü yedek sopa bulamıyorum. Doğru düzgün kullanamadan ürün elimde kaldı. Verdiğim paraya yazık oldu...

Vileda Sopası Bozuldu. Hiçbir Yerde Satışı Yok.

Tuba
26 Eylül

25 Haziran 2023 tarihinde Vileda Spino Ultra otomatik seti aldım. Ancak 3 ay olmadan sopası bozuldu. Yedek parçada satılmıyor. O kadar para verdim ve sadece markaya güvendim. Yardımcı olacak muhatap da bulamıyorum. Yazık oldu parama, umarım buradan okuyup yardımcı olurlar.

Vileda Sapı Kırıldı Hani Ürün Garantisi

Sultan
24 Eylül

Yaklaşık 8 ay önce Vileda Spino aldım, yalnız sopası kırıldı orta yerinde yedek parça bulamıyorum. Hani garantisi vardı bu ürünün, markanın hem garantisi var diye tercih ettim, hem de sağlam diye mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kaliteli marka diye tercih etmiştim, lütfen yardımcı olun.

Vileda Villada Spin O Pas Pas Sopası Dönmüyor

Asuman
19 Eylül

Üç ay önce aldığım Sipino paspas sopası pastası döndürmüyor. Burada okuduğum kadarıyla herkeste aynı sorun var. Evimde başka marka varken daha kaliteli, daha iyi sonuç verir diye Vileda Sipino başlıklı paspas aldım. Ama 750 TL'yi üç ay için vermişim. Lütfen ürününüzün arkasında durunuz ve yedeğini v...

0 Yorum

Vileda Şikayetvar üye markasıdır