Vileda Spino Sopası Bozuldu

20 Eylül
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Yedek sap gönderildi teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.”

Vileda Spino döner sapı bozuldu. Henüz 1 sene olmadan sapının bozulması inanılır gibi değil. Sırf Vileda kalitesine güvendiğim için var olan setimi değiştirmiştim. Tamir veya değişim talep ediyorum yardımcı olunursa sevinirim. Amazon ® dan satın almıştım orijinalliği konusunda şüphem yok.

Vileda Spino Sopası Bozuldu
Vileda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 34 dk
Vileda Logo
20 Eylül 14:12
25 Eylül 16:25

Mail attım fatura gönderdim hala dönüş yapılmadı. Buraya da yüklüyorum. Cep telefonumdan ulaşım sağlanabilir aciliyet rica ediyorum doğum yapacağım evde paspas bozuldu. Vileda kalitesine güvendiğim için benzerlerinden 5 kat pahalı bir ürün alıyorum ama o da aynı şekilde bozuluyor. Değişim talep ediyorum.

05 Ekim 13:04

Yedek sap göndereceklerini söylediler ama hala bir bilgi vs yok. 2 hafta oldu son mail alalı

12 Ekim 15:39

Yedek sap gönderildi teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Simge
3 hafta önce

2 yıl garantili olarak piyasadaki muadillerinden fahiş farkla satın almış olduğum Vileda Turbo Mop ürünü, garantisi dolmadan sapının kırılması ile kullanılmaz hale gelmiştir. Müşteri hizmetleri ile garantisi dolmadan kırılan ürünün değişimi ile ilgili talepte bulundum. Ürünü talep etmeden, otomatikl...

Vileda Turbo Mop Sapı

Vileda Spin Mop Sopası Dönmüyor Satışı Yok Elimde Kaldı

İrem
06 Kasım

Spin mop adlı Vileda markasına ait mopu Getir üzerinden satın aldım. Henüz birkaç ay olmasına rağmen mopun sapı bozuldu, dönmüyor. Oluğu yerde takılıyor, mopumu kullanamıyorum. Sopaya uyumlu herhangi bir parça satışı dahi yok. Bu durumda ne yapacağım? Yeni aldığım mopu çöpe mi atayım? Bir şeyi üreti...

Vileda Spin Mop Sopası Dönmüyor Satışı Yok Elimde Kaldı

Vileda Spino Sopası Çalışmıyor

Özlem
28 Ekim

Vileda Spino temizlik setimin sapı dönmüyor, bozuldu ve yedek parçası piyasada yok maalesef. Kullanımından çok da memnunum. Tüm seti atmak istemiyorum. Daha önce de bozulmuştu ve dönüş yapmıştınız. İlginiz için tekrardan teşekkür ederim. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

0 Yorum

Vileda Şikayetvar üye markasıdır