Vileda Spino Sapının Bulunamaması

16 Aralık 2022

Vileda Spino temizlik setinin sapı çalışmıyordu firmaya mail attım sizi arayacağız dediler Biray oldu henüz arayan yok Vileda bilinen bir marka ancak yedek sapı niye yok bu vatandaşa bir eziyet değil mi haksızlık değil mi bu ürünü aldığınız zaman yedek sapının olmadığını hiçbir yerde yazılı olarak görmedik paspası var sapı yok sapı olmayan paspası ne yapacağız.

Vileda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 20 sa 11 dk
Vileda Logo
16 Aralık 2022 15:47

Sayın Selahattin Bey, Sizden bize gelen bir mail bulunmamaktadır. Sorununuzu [email protected] adresine yazarsanız en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla FHP A.Ş. – Vileda Müşteri Hizmetleri

Vileda Spino Ultra Paspas Seti

1 hafta önce

31 Temmuz'da Vileda Spino turbo aldım. Sapı 1 ay bitmeden ve hiçbir zorlama olmadan bozuldu. Paspasla silme yapılamıyor ve döndüremediği için paspas sıkılmıyor. Yedek parça olarak bu modelde Vileda sapı bulunmuyor. Acil firmadan destek rica ediyorum.

Vileda Spino Paspas Sapı

2 hafta önce

Vileda markasına güvenerek temmuz ayında aldığım Vileda Spino turbo sapım hiçbir zorlama olmadan bozuldu. Hiçbir türlü paspası döndüremediği için paspas sıkılmıyor. Yedek parça olarak Vileda sapı bulunmuyor. Sorunuma çözüm bulunmasını acilen rica ediyorum.

Vileda Spino Ultra Temizlik Setinde Sorun

22 Mart

Vileda Spino Ultra temizlik setinin sap kısmı bozuldu dönmüyor dikkatli kullanmama rağmen bir anda bozuldu yedeğini de bulamıyorum. Kovam paspas kısmı yeni 8 aydır kullanıyorum sadece sap kısmının dönmesinde durup dururken bozuldu.

Vileda Spino Ultra Temizlik Setinde Sorun

0 Yorum