Vileda Spino Sap Kırılması

21 Haziran 2022
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunla ilgilenip çözüm buldular, hatta garanti kapsamına girmemesine rağmen yeni bir Vileda sapı gönderdiler çok teşekkür ederim 🙏🏻”

Vileda Spino sapı hiçbir güç uygulamadığım halde sapı orta dönen kısımdan direk kırıldı. Daha 3/4 kullanım sonrası bu halde. Yedek sap arıyorum hiçbir sitede sadece sap satılmıyor elimdeki üründe çöp oldu nasıl bir iş bu? Paspası var yedek olarak da en çok kırılan sopası neden yok? İnsanlar üç kullanım sonrası çöpe atsın diye mi?

Vileda Spino Sap Kırılması
Merve
22 Eylül 2022 02:16

Vileda Spino Yedek Sopası Bozuk Dönmüyor

2 hafta önce

Vileda Spino aldım çok memnundum, Vileda'mın dönen sap sopası dönmüyor, bozuldu. İnternetten çok araştırdım, yedek sopasını temin edemedim. Farklı bir ürün aldım ama kullandığım Vileda'yla alakası yok, uymadı. Ürünüm yeni paspasını da yeni sipariş vermiştim, şu an kullanamıyorum. Lütfen yedek parças...

Vileda Marka Pastasının Sopası Kırıldı

06 Kasım 2022

Vileda Spino paspas sopası kırıldı hiçbir yerde yedek bulamadım. Çeyiz için almıştım oldukça da pahalı bir ürün çöpe atmak istemiyorum bütün sitelere baktım ama paspas Çar sopa mevcut değil bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

0 Yorum

Vileda Şikayetvar üye markasıdır