Vileda Spino Sap Bozuk!

06 Ağustos 2022

Vileda Spino set almıştık, ancak sapının mekanizması çalışmıyor. Yedek paspas bulunmasına karşın yedek sap bulamıyoruz. Bu durumda set de kullanılamaz hale geldi. Daha önce birçok Vileda ürünü kullanmış biri olarak bu set ile böyle sıkıntı yaşamak üzücü oldu. Çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum.

Vileda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 20 sa 11 dk
Vileda Logo
08 Ağustos 2022 09:12

Vileda Turbo Paspas Sapı Kırıldı

08 Mart

Vileda turbo yedek paspas temizlik yaparken kırıldı. Birbirinden ayrılabilen, uzayıp kuşaktan kısım değil, serbest dönmesini sağlayan alt kısım kuruldu. Takılmıyor ve yerine oturmuyor. Tamir olmuyor. Ek parçası yok. Çöp mü olacak şimdi koca set? Lütfen yardımcı olun. Dünya para verip aldım.

0 Yorum

Vileda Şikayetvar üye markasıdır