VFS Global Polonya Vize Randevu Sorunu

20 Ağustos 18:56

VFS Global Polonya sitesi üzerinden erasmus için yaklaşık 20 gündür vize randevusu almaya çalışıyorum. Call center'a ulaşamıyorum, siteye giriş yapamıyorum, hata veriyor. Yeni mail alıyorum, giriş yapamıyorum. Site üzerindeki talimatları uyguluyorum, olmuyor. Bu nasıl bir sistem? Bütün evraklarım hazır ancak vize randevusu alamıyorum, artık kafayı yemek üzereyim! Survivor'da yarışmak sitenizden randevu almaktan gerçekten daha kolay! Yeter, sizi denetleyen bir kurum yok mu? Neden sizin iş bilmezliğiniz yüzünden bu stresi ve mağduriyeti yaşıyorum! Söyleyin, bot hesaplara mı randevu satıyorsunuz, kime para yedirmeliyiz? Polonya'daki üniversiteme ve yurduma yerleştim, ancak sitenizden bir randevu alamıyorum! Söyleyin, nereye satıyorsanız bu randevuları gidelim onlardan alalım, bizi de aklı olmayan insanlar yerine koymayın artık.

03 Eylül 12:09

VFS Global 1 ay oldu 1 ay randevu mu açmıyorsunuz, ne istiyorsunuz siz ya ne istiyorsunuz. Ekim başında okulum başlayacak. Polonya vize randevusu almak nasıl bu kadar zor olabilir. Ya hakkınızda binlerce şikayet var bir yetkili kurumda mı görmüyor. Ya vize randevusu istiyoruz canınızı mı istiyoruz!

27 Ağustos 12:10

VFS Global şirketinin sunduğu çözüm. Maili buraya bırakıyorum. Umarım bir an önce batarsınız. Umarım bir an önce bu piyasadan silinirsiniz. Çünkü randevu almak için sisteminize girmeye çalıştığımda sisteme almayıp 4-5 dakika sonra sisteme giriş yapmama izin veriyorsunuz. Bizim randevuları bugün hangi şirkete sattınız!

21 Ağustos 14:44

VFS Global Polonya randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınn, nrandevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn, randevu açınnn

21 Ağustos 14:42

VFS Global Polonya vize randevu başvurusu için sitesinde yayımladığı saatlerde vize randevusu almak için giriş yapıyorum neredeyse 20 gündür. Ancak belirlediği saatin saliyesinde randevu sistemi ekranında olmama rağmen randevu yok yok yok! Lütfen artık randevu açın, randevu açın, randevu açınnnnn

profile profile profile
21 Ağustos 15:38 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Gizz
27 Ağustos 12:11

Çözüm üretmek yerine randevu kotalarını takip edin gibi akıllı çözüm hanginizin aklına geldi merak ediyorum

Milky

Merhaba, randevu bulabildiniz mi acaba

Gizz

Maalesef ki hayır

Tuvana
11 Temmuz 16:39

VFS Global Vize Randevu İptali

Fulya
20 Mart 11:26

VFS Global Short Term Others Vize Randevusu Sorunu!

Yasemin
04 Eylül 12:26