Polonya Vize Randevusu: VFS Global'in İmkansız Slotları Ve Yasadışı Ticaret

18 Ekim 23:49

Polonya Vize Randevusu Krizi: Zorlu Mülakatları Geçip VFS Global Challange dan kalmak.
Evet bir kabul almak için 2 sözlü 1 yazılı mülakatı zorlayarak geçtim ve doktora kabulü aldım. Derslerim başladı ve Eylül ayından beri VFS den bir randevu slotu alamıyorum. VFS sitesinde her il için randevu açılış saati var ama hepsi hikaye, tam saniyesinde bile almak mümkün değil çünkü slotlar botlar tarafından alınıyor ve 450 TL olan vize başvuru ücretinin parodisi gibi 450 € ya slotlar illegal yollarla satılıyor. Bu illegal yollara tevessül etmeden vize almaya kararlıyım. Lütfen VFS bir çözüm üret. Aksi durumda sizin iyi niyetinizden de şüpheleneceğim.

21 Ekim 09:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Ahmet
22 Ekim 15:49

Talep edildiği gibi mail yoluyla ulaştım. Cevap metninde çözüm üretecek "konsolosluğa haber veririz" dışında umut vadedici bir şey yok maalesef. Randevu sisteminize eklenecek Pasaport fotoğrafı yükleyip onu girilen pas. No. İle eşleştirme gibi çok basit bir güvenlik adımı botları bitirecektir ama nafile.

VFS Global Short Term Others Vize Randevusu Sorunu!

Yasemin
04 Eylül 12:26