30 Mayıs

Garantisi olan Buzdolabı soğutmuyor. Bölge servisi çözüm veremedi. Arıza 6 aydır var. Ve son 1 ayda tamamen Arızada. Müşteri hizmetleri çözüm sunamadı. -16 olması gereken dondurucu bölümü +2 ve -4 arasında kalıp hata veriyor. Bu yüzden içinde bulunan malzemelerimi çöpe attım. Halen ilgilenmiyor Vestel. Konudan dolayı şikayetçiyim.

21 Temmuz 17:21

Vestel müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Bölge servisine defalarca aradım ve söyledim. Ama tamir edilen buzdolabımı yarım yamalak yaptılar. Ama ne ilgilenen var ne de sorun çözen. Buzdolabı servisten geldi ama çizikler çökükler mevcut. 50bin tl üstünde dolap ve garantili olan üründü. İlgisiz kalan herkesi kınıyorum. Bir daha Vestel mi tövbe. Alınacak marka değilmiş bana pahalıya mal oldu ama tecrübe ettim. İlgisizlik gösteren Vestel'den şikayetçiyim.

21 Temmuz 17:20

Vestel Logo
30 Mayıs 11:07
30 Mayıs 11:42

Çözüm olmadığından buraya yazıyoruz. Bilginize.

30 Mayıs 12:00

Hatalar resimleridir...

02 Haziran 12:56

Ayrıca Vestel bölgeden gelen teknisyen çalışanlar ile ilgili sorun yok. Sorun Vestel müşteri hizmetleri ve sistemleri.

07 Haziran 04:39

Halen tamir olmadı. Herhalde mahkemeye verilecek.

13 Haziran 19:49

Bu saat itibari ile halen arızalı. Sadece arayıp bilgi alındı. Ne gelen ne tamir eden var.

Vestel Den Verilen Ürünün Gelmemesi

2 gün önce

Çerkezköy. Vestel yetkili servisinden. 45 gün önce verdiğim TV ekran koruyucu. Ürün hala elime ulaşmadı. Vestel müşteri hizmetlerine 4 defa şikayet kaydı oluşturdum ama müşteri hizmetleri de çözüm bulamadı çözüm merkezi en kısa zamanda bilgi vereceğini söyledi ama 20 gündür ne arayan ne soran var

Vestel TV Yeni Ama Arızalı

1 hafta önce

Henüz gecen hafta satin aldığımız Vestel TV arızalandı. Elektrik ulaşmıyor televizyona ve müşteri hizmetleri yoğunluk sebebiyle en erken 2 güne gelebileceklerini söylüyor! Acil çözüm rica ettiğimizde ise bir çözüm bulamıyorlar. Bir daha Vestel markasını tercih etmeyeceğiz

Vestel Teknik Servis Sorunu, Bir Türlü Arızanın Sonuçlanmaması

1 hafta önce

Garantisi dolan Vestel marka derin dondurucu arızası için Vestel müşteri hizmetleri aradım, onlarda 02.09.2023 tarihinde servis randevusu oluşturdular. Kurtulan mühendislik firmasında ( Vestel'in yetkili teknik servisi ) gelen teknik servisi görevlisi arıza tespiti yaptı. Ana kart arızalı dendi. 200...

Vestel S70 G Süpürge Pişmanlığı

1 hafta önce

Erzincan Vestel bayiinden Mayıs ayında s 70 g süpürge aldık. Süpürgeyi sadece bir buçuk ay kullandıktan sonra gürültülü çalışma, çektiği ufak parçaları geri bırakma sorunları yaşamaya başladık. Ürünümüzü Erzincan Vestel yetkili servisine verdik ve şikayetlerinizi söyledik. İki gün sonra tamir bitti ...

Vestel Yeni Televizyon Çalışmıyor Garanti Falan Sözde Servis Yapmıyor

3 hafta önce

Vestel'den 1 yıl olmadan sorun yaşadığımız televizyonu İzmir Gaziemir servisine götürdük. Videoda görüldüğü üzere kumanda değişiklik yapıyor fakat ekranda değişmiyor. Bir hafta serviste kalan televizyonumuza bir sorun yok dediler. Evde hala aynı sorun devam etmekte. Zaten servis çok kabaca ve nezake...

Vestel Yeni Televizyon Çalışmıyor Garanti Falan Sözde Servis Yapmıyor

0 Yorum