Aslı sonuçtan çok memnun

Vestel Tarçın Stand Mikser Sürahi Arızası

08 Ağustos 2024 12:02
Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Vestel tarçın mikserin sürahi sıkıntısı varken, hamur karıştırma aparatı ve makinenin ana gövdesindeki metalik kısmı deforme oldu. Makineyi ve tüm parçaları ücretsiz kargo ile gönderdim. 1 haftadan kısa sürede garantisi bittiği halde tüm parçaları ücretsiz bir şekilde değiştirip gönderdiler. Neden ücret almadıklarını sorduğumda müşteri memnuniyeti adına bu şekilde yapıldığı ilettiler. Ürünlerinin ve marka değerinin arkasında durdular. Takdir ediyorum.”

Vestel Tarçın stand mikserin sürahisinin siyah kısmı zarar gördü ve su akıtıyor. Yedek parçasını bulamıyorum. Servis cihazın tamamını göndermemi istiyor. Ürünü sürekli kullanıyorum, gönderemem. Sadece sürahiyi göndermek istiyorum. Kabul edilmiyor. Bu konuda destek rica ediyorum, teknoloji vs. her şey ilerlemişken tüm makineyi isteme mantığı nedir? Gerçek destek arızalı ürünle ilgili işlem yapılmasıdır. Yardımcı olunmasını bekliyorum.

13 Ağustos 2024 16:41 (Şikayetten 5 gün sonra)
13 Ağustos 2024 16:43

Yardımcı olunmadı ısrarla koca makineyi göndermemi istiyorlar bir sürahinin onarımını yapamadılar.

12 Mayıs 22:58

Ümmiye sonuçtan memnun

Ümmiye
14 Ekim 2024 13:11
"Vestel çözüm ekibi benimle iletişime geçerek kullandığım ürünün aynısını indirimli olarak göndermeyi teklif etti bizde kabul ettik sattıkları ürünün arkasında durmaları beni memnun etti ilgileri den dolayı teşekkür ederim"
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
29 Kasım 2023 11:43