Semih sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 10:17

23.09.2024 tarihinde Ataşehir Örnek Mahallesi Vestel Express mağazasından ürün kodu 20268048, malzeme adı SO 6114 YG DG olan set üstü ocak satın aldım. 24.09.2024 tarihinde montajı Kadıköy merkezli Özyüksel servis tarafından yapıldı, ancak fotoğrafları da yükleyeceğim ocak yukarıda kalıyor. Bu durumda bir şey yapabilmek mümkün değil. Bunların hepsini iletmeme rağmen Vestel mağazası ve montaj firması arasında git gel modunda 'bizden değil' o diyor, 'bizden değil' diye oyaladılar. Müşteri hizmetlerine kayıt açtım, kayıt incelenmiş şekilde bana döndüler ve diyorlar ki 'Havada kalmasına sebep olan mermeri keserseniz sorun çözülür' oldu. Tabi, evi değiştireyim. Böyle bir müşteri temsilcisi ve çözüm hayatımda ilk defa görüyorum. Kaldı ki Vestel müşteri temsilcileri hariç geri kalan kısımda irtibatta olduğum her nokta üslup dışı hareket ederek 'İstediğiniz yere şikayet edin.' gibi bir tarzda bana dönüş yaptılar. Mümkün mertebe Vestel'den ürün satın almamaya özen gösterin, gerçekten satış sonrası hizmetlerinin ne durumda olduğu yaklaşık 20 gündür tecrübe ile sabittir. Dava işlemlerimi başlattım ve satış mağazası dahil olmak üzere şikayetçiyim. Sonra neden yerli tercih edilmiyor. Neden edeyim ki?

17 Ekim 2024 17:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Ekim 2024 08:32

Bu durumu zaten ilettim sayın ilgili ancak mermeri kesmemi söylediler :)

27 Ekim 2024 18:11

Halen daha zerre bir ilerleme mevcut değil arkadaşlar :)

30 Ekim 2024 08:48

Aktarmaya devam ediyorum, hiçbir şekilde dönüş olmadı :)

Ceyda
28 Mayıs 2024 11:12