Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2022 15:24

Vestel 'den satın aldığım 31/10/2022 tarihinde teslim edilen Gizli Damacanalı Sp 113 s su sebili kullanmaya başladıktan ilk günden itibaren çok sesli çalışması, cihazdan hiç kullanım yapılmadığı anlarda bile durduk yere başlayan yan odalardan bile duyulan aşırı gelen sesler için defalarca arıza kaydı oluşturdum. 3 sefer servis geldi, ilk seferinde damacanın içine giren hortumu arka taraftaki demirlere plastik kelepçe kilit ile bağlayıp gittiler. Damacana bitince değiştirmek istediğimde takılı kelepçeden dolayı bidon değiştirmek kullanmak mümkün değildi, cihazı kullanmazsanız ses gelmez demenin farkı bir şekliydi. Tekrar tekrar servis çağırdım, çıkan sesin normal olduğunu söyleyip gitti servis. Evimde işyerimde, yazlık evimde farklı markaların cihazlarını kullanıyorum, hiç böyle bir ses duymadım hiçbirinden. Cihazın yanındayken konuşmak bile mümkün değil, fabrika çalışır gibi haldır haldır bağırıyor. Müşteri Hizmetlerine 30 gün içinde web sayfalarında da anons edip, yazdıkları taahhüt ettikleri, hakkım olan 30 içinde koşulsuz iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Kendilerine 0539 ** 80 Vestel Müşteri Hizmetleri WhatsApp hatları üzerinden sesli arıza videolarını gönderdim. Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Halit Bey beni aradı, çıkan seslerin cihazın kompresör ya da pompasından kaynaklı ses olduğunu, cihazın arızalı olduğunu düşündüğünü ama Koşulsuz İade şartının servis tarafından onay verilmesi durumunda geçerli olduğunu söyledi. Bahsedilen yazıda "Koşulsuz, şartsız 30 gün içinde iade hakkı" servis eğer onay verirse sağlanabiliyormuş. Yani taahhüt edildiği gibi koşulsuz, şartsız değil... Servis yetkilisi g** Bey evet ses var ama bu ses beni çok rahatsız etmiyor, siz de alışırsınız ben arıza görmüyorum, değişimi veya iadesini onaylamıyorum dedi ve gitti. Kusurlu, arızalı olan cihazı tüketici hakkım olarak iade etmek istiyorum. Bir daha Vestel marka ürün satın almak mı, asla...! Ödediğim tutarın acilen hesabıma iade edilmemesi durumunda tüm hukuki haklarımı arayacağımı bildiririm.

05 Aralık 2022 14:30 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

Vestel Serviste Onarım Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

Bahadır
28 Ekim 12:21

Vestel Servisi Sonrası Sebilimiz Bozuldu Mağduriyetimiz Giderilmiyor

Nurten
13 Ekim 21:15
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebilinde Süreç Yönetimi Ve Yedek Parça Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Erkan