Vestel Garantisi Devam Eden Ürünüm İçin İstenilen Para!

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’de sorununuzun çözümü için cozumuvar.vestel.com.tr internet sitemizden self servis çözümlere ulaşabileceğinizi biliyor musunuz? Kontrol etmek isterseniz linkimizi buraya bırakıyoruz: https://cozumuvar.vestel.com.tr/ Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Öneri, Talep ve Şikayetleriniz için bize her zaman 0 850 222 4 123 numara ile Whatsapp ve Telegram’dan yazabilirsiniz. [email protected] adresinden mail iletebilirsiniz. www.vestel.com.tr chat ekranından müşteri temsilcilerimizle canlı yazışabilirsiniz. 0 850 222 4 123 numaradan arayarak da İletişim Merkezi müşteri temsilcilerimizin güler yüzlü hizmet kalitesiyle tanışabilirsiniz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?
Evime 1 yıl önce Vestel’den klima aldım, depremden dolayı 1 aydır da evimizde kalmıyoruz yeni girdiğimde ısıtmadığını anladım müşteri hizmetlerini aradım teknik servis göndermelerini istediğim de görüştüğüm a*** hanım herhangi bir mekanik arızası yok ise 150 TL para aldıklarını söyledi, garantisi devam eden ürün için resmen insan yanıltıyorlar evimde başka garantisi devam eden ürünlerde hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Devlet mecralarına da şikayette bulundum yazık günah.