Vestel Bir Yıllık Buzdolabı Gaz Kaçağı Arızası

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’de sorununuzun çözümü için cozumuvar.vestel.com.tr internet sitemizden self servis çözümlere ulaşabileceğinizi biliyor musunuz? Kontrol etmek isterseniz linkimizi buraya bırakıyoruz: https://cozumuvar.vestel.com.tr/ Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Öneri, Talep ve Şikayetleriniz için bize her zaman 0 850 222 4 123 numara ile Whatsapp ve Telegram’dan yazabilirsiniz. [email protected] adresinden mail iletebilirsiniz. www.vestel.com.tr chat ekranından müşteri temsilcilerimizle canlı yazışabilirsiniz. 0 850 222 4 123 numaradan arayarak da İletişim Merkezi müşteri temsilcilerimizin güler yüzlü hizmet kalitesiyle tanışabilirsiniz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?
Vestel buzdolabı Evime aldığım ikinci ürün. Vestel buzdolabı pazar günü arıza verdi. Servis bu sabah geldi hiçbir şey yapmadan yine gaz kaçağı olabilir deyip, başka arkadaşların bakması gerekiyor dedi ve gittiler.
İki günde diğer arkadaşlarının gelmesini bekleriz artık evde diyabet hastası var ve dolapta insülin ilaçlarının hepsi çöp oldu, kullanamıyoruz ve Vestel servis hiçbir şekilde çözüm bulamıyor. Bir yıllık yeni bir dolabın gazı nasıl biter oda ayrı bir konu. O kadar pişmanım ki Vestel aldığıma. Hiçbir çözümleri yok yine.
Vestel buzdolabım daha önce belirtiğim gibi 1 yıllıktı ve gazı kaçağı tespit edilerek değişim onaylandı fakat bir haftadan fazla süren yeni ürünün gelmesi gelen ürüne kapakyönü değişimi talep ettik 3 gün sonraya bugün için randevu verdiler bütün gün evde servisi bekledik aradık gelecekler mutlaka denmesine rağmen son saatlerde geldik sizi evde bulamadık diye mesaj atmaları kabul edililebilir değil Vestel ve servisleri yıldırdınız bizi nasıl çözeceksiniz bu durumu çok merak etmiyorum artık buzdolabınızı da servisinizi de istemiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve haklarımı arayacağım