Vestel Bir Yıllık Buzdolabı Gaz Kaçağı Arızası

Neslihan
21 Mart 2023 21:45

Vestel buzdolabı Evime aldığım ikinci ürün. Vestel buzdolabı pazar günü arıza verdi. Servis bu sabah geldi hiçbir şey yapmadan yine gaz kaçağı olabilir deyip, başka arkadaşların bakması gerekiyor dedi ve gittiler.

İki günde diğer arkadaşlarının gelmesini bekleriz artık evde diyabet hastası var ve dolapta insülin ilaçlarının hepsi çöp oldu, kullanamıyoruz ve Vestel servis hiçbir şekilde çözüm bulamıyor. Bir yıllık yeni bir dolabın gazı nasıl biter oda ayrı bir konu. O kadar pişmanım ki Vestel aldığıma. Hiçbir çözümleri yok yine.

01 Nisan 2023 19:00

Vestel buzdolabım daha önce belirtiğim gibi 1 yıllıktı ve gazı kaçağı tespit edilerek değişim onaylandı fakat bir haftadan fazla süren yeni ürünün gelmesi gelen ürüne kapakyönü değişimi talep ettik 3 gün sonraya bugün için randevu verdiler bütün gün evde servisi bekledik aradık gelecekler mutlaka denmesine rağmen son saatlerde geldik sizi evde bulamadık diye mesaj atmaları kabul edililebilir değil Vestel ve servisleri yıldırdınız bizi nasıl çözeceksiniz bu durumu çok merak etmiyorum artık buzdolabınızı da servisinizi de istemiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve haklarımı arayacağım

22 Mart 2023 08:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

Vestel Buzdolabı 1 Yılda 5 Kere Arıza Yaptı

Fors