Vestel 9701 Kurutma Makinesi Su Akıtıyor

Vestel 9701 Kurutma Makinesi Su Akıtıyor
Bahar
23 Nisan 2023 02:02

Trendyol aracılığıyla Altınoğlu firmasından 26.12.2022 tarihinde Vestel 9701 kurutma makinesi aldım. 3 Ocak 2023 tarihinde teslim edildi. Ürünü teslim aldığımda su tankında çatlak vardı, servis tarafından tamir edildi. Ancak aradan 1 ay geçmeden havalandırma yerinden su gelmeye başladı. Başlarda sıcaktan dolayı terleme yapıyor diye düşündüm fakat kurutma işlemi henüz bitmeden su tankı doldu uyarısı vermeye başladı.

Su tankında az su olduğu halde uyarı vermesi üzerine servis çağırdım ancak hiçbir yerine bakmadan gittiler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ve üründe sorun olmadığını söylediler. Üstüne bir de çözüm olarak gider hortumuyla kullanmamı söylediler. Ürünün 2 şekilde kullanım özelliği olduğunu bilmiyorlar sanırım.

İtirazım ve ısrarım sonrasında ürün servise gönderildi ve eşanjöründe sıkıntı olduğu yapıldığı söylendi. Şu anda yine aynı sorunu yaşıyorum. Resmen 1 bardaktan fazla su boşalıyor. Vestel ürünü aldığıma bin pişmanım.

profile profile profile
24 Nisan 2023 10:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Vestel Kurutma Makinesi E04 Hatası: 1 Aydır Çözülemeyen Sorun Ve Mağduriyet

22 Kasım 18:22
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesinde Sürekli Arıza Ve Değişim Talebi

Sibel
21 Ağustos 10:16
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kurutma Makinesinde Geçmeyen Koku Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Gürol
06 Temmuz 17:28
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Sürekli Hata Veriyor, Sorun Çözülmüyor

Ünal