Vestel 2. Kez LED TV Bozuk Geldi
411görüntüleme

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’de sorununuzun çözümü için cozumuvar.vestel.com.tr internet sitemizden self servis çözümlere ulaşabileceğinizi biliyor musunuz? Kontrol etmek isterseniz linkimizi buraya bırakıyoruz: https://cozumuvar.vestel.com.tr/ Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Öneri, Talep ve Şikayetleriniz için bize her zaman 0 850 222 4 123 numara ile Whatsapp ve Telegram’dan yazabilirsiniz. [email protected] adresinden mail iletebilirsiniz. www.vestel.com.tr chat ekranından müşteri temsilcilerimizle canlı yazışabilirsiniz. 0 850 222 4 123 numaradan arayarak da İletişim Merkezi müşteri temsilcilerimizin güler yüzlü hizmet kalitesiyle tanışabilirsiniz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?
Ben t****, il Tekirdağ Çorlu da ikamet ediyorum 58inc 146ekran UHD LED TV aldım bu TV'de solda dikey kalın çizgi çıktı müşteri temsilcisini aradım teknik servis geldi. TV'yi götürdü. Sonra tarafınızdan aranıldım, yeni TV geleceğini beyan ettiler. Yeni TV geldi. Sonra akşam TV'ye baktığımızda ortasında kocaman bulut lekesi gibi leke var. Sonra tarafınıza yolladım
WhatsApp TV'nin görüntüsünü yani size diyeceğim, Vestel firması olarak ikinciye mağdur edildim. Sizin hani yüksek uzman ekibiniz kalite kontrolcünüz diye bahsettiğiniz ekipleriniz bana yolladığınız TV'deki kocaman bulut lekesini fark etmeksizin bırakın onu, bu TV'deki lekeyi fabrikanızın vasıfsız çalışan temizlikçi elemanları bile fark eder ve yüzlerce kez müşteri temsilcilerinizi aradım. Sonra teknik servis geldi firmanızla görüştü. Bir saate haber verilecek dedi ve üstüne 1 hafta geçti, her gün sürekli aramama rağmen, daha net çözüm haber verilmedi. Bırakın onu her gün tekrar tekrar kez aramama rağmen, en azından o kadar dememe rağmen, iki kez mağdur oldum. Beyan etmeme rağmen tarafınızdan aranılıp bilgi bile vermediler ve ben bunu her gün söylememe rağmen arayın beni diye aramadılar bile.
Ne zaman arasam çözüm üretmek için hareket ediyormuşlar. Şimdi yolladınız hani uzman ekipleriniz kalite kontrolcüleriniz tarafından yollanan sıfır bozuk TV hala evimde duruyor, ama sizin tarafınız çözüm üretiyorlar. Daha evdeki bozuk TV'yi almadan neyin çözümü bu?
Bu yüzden ben iki kere mağdur olduğum için ve her gün kaç kere aramama rağmen, tarafıma arayıp bilgi bile verilmedi. Bozuk TV evdeyken çözüm arıyorlar. Bu yüzden davacı oldum tarafınıza. Çünkü bu zamana kadar o kadar söylememe rağmen aranılıp bilgi bile vermediniz.
Gönderilen sıfır LED TV de ortasında kocaman bulut lekesi