Vestel 109222 Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor ve Leke Çıkarmıyor

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Vestel’de sorununuzun çözümü için cozumuvar.vestel.com.tr internet sitemizden self servis çözümlere ulaşabileceğinizi biliyor musunuz? Kontrol etmek isterseniz linkimizi buraya bırakıyoruz: https://cozumuvar.vestel.com.tr/ Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Öneri, Talep ve Şikayetleriniz için bize her zaman 0 850 222 4 123 numara ile Whatsapp ve Telegram’dan yazabilirsiniz. [email protected] adresinden mail iletebilirsiniz. www.vestel.com.tr chat ekranından müşteri temsilcilerimizle canlı yazışabilirsiniz. 0 850 222 4 123 numaradan arayarak da İletişim Merkezi müşteri temsilcilerimizin güler yüzlü hizmet kalitesiyle tanışabilirsiniz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?
14,05,2022' de Vestel'den 109222 çamaşır makinesi aldım aldığımdan beri leke çıkarmıyor diye 3 kere servis çağırdım. İlk gelen servis her ürün ® üstüne leke çıkartıcı sıkın dedi ve sıktık yine olmadı. Sonraki gelen servis bu makine leke çıkarmak üzere değil yıkama üzere bir işlem sahiptir, hiçbir çamaşır makinesi leke çıkarmaz gibi bir cümle kullandı.
Zaten biz daha önce çamaşır makinesi kullanmadık o kadar cahiliz, en son servise aldılar bu seferde makine eve ® geldikten sonra 1980 makinesi gibi ses çıkarmaya başladı. Ürün değişimi talep ettik fakat üründe hata yokmuş bu yüzden yardımcı olamazlarmış. Ürün değişimi talep ediyorum.