05 Ekim 2015

Vestel Yetkisi Servis Skandalı!

Kiti bozulmuş buzdolabının sistemini değişmemiz gerekiyor dediler. Arka taraftaki kutuyu iptal ederek sadece buzluk kısmına rezidans ayar düğmesi taktılar. Gelen acemiymiş hor davrandı önce arka paneli kırdı. Kabloları yanlış takmış. İlk kit taktığında şalter attı. Olanlar o anda oldu. Çoğu yerden hava gelmemeye başladı. A geliyordu. 2. kart değişiminde siyah fanı olan bir parçayı yandırdı arabadan çıkma taktı. 6 defa dolap soğutmadı. 3 defa kart yandı değişti, 3 ay perişan oldum.

Etleri ve sebzeleri attığımız oldu. En son dolabın iflas ettiğini söylediler. 5 yıl kullanılan dolap nasıl iflas eder? Paramı iade edip işi geçiştirdiler. Ben dolabın değişimini istiyorum, arayan yok...

Mehmet 216 Okunma

Cevaplar

  • Vestel Temsilcisi27 Ekim

    Merhaba, Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. En kısa sürede sizinle temasa geçeceğiz. Yarattığınız katma değer için teşekkür ediyoruz. Yeni iletişim kanalımız Capcanlı Destek'ten de bize ulaşabilir, Müşteri Temsilcilerimiz ile anlık görüşme sağlayabilirsiniz. https://www.vestel.com.tr/destek/canlidestek.aspx Size en iyi hizmeti vermek için BURADAYIZ! En içten sevgi ve saygılarımızla, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü #GURURLAYERLİ

  • Vestel Temsilcisi27 Ekim

    Merhaba, Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. En kısa sürede sizinle temasa geçeceğiz. Yarattığınız katma değer için teşekkür ediyoruz. Size en iyi hizmeti vermek için BURADAYIZ! En içten sevgi ve saygılarımızla, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü #GURURLAYERLİ

  • Mehmet 17 Mart 2016

    Vestele kesinlikle ve kesinlikle yaklaşmayın. Yıllarca sinirlerinizin bozulacağı garantidir!

  • Mehmet 15 Mart 2016

    Sayın Şikayet Var yetkilileri. Lütfen daha önce de söylediğim gibi teşekkür mesajımı kaldırın. Zira bu peşin bir şekilde yaptırılmış bir teşekkür. Kullanıcıları yanlış yönlendirmiş oluyoruz. Vestel yetkilisi beni hiçbir şekilde razı edemedi. Sadece kurnazlık yaptı bana sorunu çözmeden teşekkür ettirdi. Bunu iki defa yaptılar. Ben Vestel yetkilisinin tavrından ve yaptıklarından memnun değilim. vestel'in yanlış insanlarla çalıştığına inanıyorum. Ben hiçbir şekilde razı değilim. Selamlar

  • Mehmet 28 Şubat 2016

    Sayıt Şikayet Var yetkilileri. Yukarıdaki teşekkür mesajımı kaldırmanızı istiyorum. Zira sorun falan çözdüğü yok Vestel yetkilisinin. Kandırarak o yazıyı yazdırdı. Sorunum olduğu gibi devam ediyor. İnsanın onuruyla oynuyorlar. Vestel bunlarla bir adım ileriye gitmez. Bir teşekkür yazdırabilmek için her türlü yolu deniyorlar. Benim memnun olduğum falan yok. Bu tavırları devam ederse ne benim ne de hiçbir yakınım evine artık Vestel giremez. Vestel bunu böyle bilsin.

  • Mehmet 20 Şubat 2016

    Teşekkürü lütfen dikkate almayın. Sorunumu benim değil kendi lehlerine olacak şekilde bitirdiklerini sanıyorlar. Halbuki bitmedi! Böyle bilinsin.

  • Mehmet 09 Şubat 2016

    Yazık yazık. Bugün plastik bir çay seti geldi. Ve ben söylediğimi yaparak almadım ve geri gitti. çünkü dediğim gibi ben evimde plastik ve cam çay seti kullanmıyorum. Benim yaşadıklarım ortada tekrar etmeye gerek yok. Diğer yazılarımda detaylı yazmışım. Bu yaşadıklarımdan sonra çözüm diye normal değişimden az biraz ucuza değişim yaptınız. Ve garantisi olmayan bir buzdolabı gönderdiniz. Rahatsızlığımı bildirdim. Daha sonra aradınız aralığa kadar garanti ve çay seti hediyesiyle işi bağladınız. Bunu bile yaparken 50-100 TL'nin hesabını yaptınız. Pes diyorum. Başkada bir şey demiyorum. Sadece Şikayetvar.com'a teşekkür ediyorum.

  • Mehmet 02 Şubat 2016

    Bir mesaj atmışsınız sefa beyaz çay seti depo aşamasındadır diye. Yalnız ben bunu kabul etmiyorum. Beni çok yordunuz. Ücretli değişim yaptığınız halde garanti yok dediniz. Bakın gönül alma hediyesi en ucuzunu göndermek ile olmaz. Ben o ürünü evimde kullanmam. Ben sizden sefa altı üstü inox olanından izliyorum. Ben cam olan hiçbir seti kullanmıyorum. Depomda bir tane zaten atıl duruyor. Eğer cam gönderecekseniz göndermeyin. Sefa İnox olan çay setini bekliyorum.

  • Mehmet 01 Şubat 2016

    Hacer hanım benim çay seti ne oldu? Bu yaptığınız işmi yani. Vestel bu şekilde mi çalışıyor? Ayın 17'si dediniz, şubat ayına girdik hanımefendi. Biran önce benim Çay setini gönderin lütfen. Vestel Sefa İnox altı üstü çelik olanından istiyorum. Lütfen bu defa geciktirmeyin. Hiç hoş olmuyor.

  • Mehmet'in Teşekkür Mesajı04 Ocak 2016

    Hacer hanım ve Murat beyle ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

  • Mehmet 29 Aralık 2015

    Bırakın teşekkürü bu durumdan sonra telefonunuzu da açmam ölene kadar da Vestel benim evime de sözüm geçen yakınlarımın evine de giremez. Boşuna aramayın. Sizden bir şey de beklemiyorum. çünkü zaten çok ulaşılmazsınız. Başta insanın ağzına bir parmak bal çalıyorsunuz ama sonrasında ne ulaşılabiliyorsunuz nede çözümü bizden yana yapıyorsunuz.

  • Mehmet 29 Aralık 2015

    Servislerinin bozduğunu yine firmadan gelen arkadaşın tescil etmesine rağmen sıkışık bir dönemimde bana 1400 TL ödettirerek sözde indirimli değişim yaptılar. Buzdolabını getirenler kutusuz bir şekilde getirdiler. İçinden ne kullanım klavuzu, ne fatura, ne değişim yaptığımıza dair bir belge çıkmadı. Çok ciddiyetsiz bir şekilde ürün teslimi yapıldı, eskiyi alıp gittiler. Ben kendilerini durdurup, bunun garantisini nasıl belgeleyeceğim dedim, bana bu tür durumlarda garanti olmuyor dedi. Bende "Kardeşim 1.400 TL'değişim ücreti ödedim, ayrıca ben 7 yıla uzatmak istiyorum" dediğimde, "e bilmiyorm o zaman garantili olabilir" diyerek gittiler. Şimdi benden bu duruma teşekkür etmemi mi bekliyorsunuz.

  • Mehmet 27 Ekim 2015

    Bakın defalardır yazıyorum. Vestel müşteri hizmetlerine ulaşmak hiçbir şeyi çözmüyor. Kayıt alıyorlar fakat dönen yok. Buzdolabım için değişim önerdiler kabul ettim, parayı yatırdım, dekontu gönderdim. Değişimi biran önce buzdolabına kavuşma adına kabul ettim. Yoksa bu çözümden hoşnut olduğumdan değil. Fakat ortada hala buzdolabı yok ve benim evdeki huzursuzluğum devam ediyor. Benim dayanacak gücüm kalmadı. Lütfen ilgilenin buzdolabı nerede ise, kargoda mı, serviste mi, yoksa daha yola çıkmadımı hiçbir bilgim yok. Dün aradım kargoda görünüyor dedi. Fakat beni arayan eden yok. vestel'in yetkililerine buradan seslenebiliyorum ancak. Gönderin artık dolabı.

  • Mehmet 23 Ekim 2015

    Değişimi uzatmayın lütfen! Değişimi kabul edip parasını yatırdım. Türkiye'nin en uzak yerinden dahi 2 günde kargo geliyor. Bu yaz bize zehir oldu. Kurban bayramında perişan olduk. Buzdolabı yok diye 4 aydır eve yiyecek alamıyoruz. vestel'in üst yetkililerine sesleniyorum. Benim buzdolabını biran önce gönderin. Pazartesi elimde olsun. Yeter lütfen geciktirmeyin şunu. Siz ilgilenirseniz çabuk gelir. Beklemeye tahammülümüz kalmadı. Bilginize!

  • Mehmet 19 Ekim 2015

    Çözüm ama nasıl! Vestelin pratiği söylemlerinin çok gerisinde. 3-4 aydır perişan olduk. Çözeceğiz dediler fakat uzattıkça uzatıyorlar. Her bir ihtilafta 3-4 gün geçiyor arayan eden yok. Sonra benim aramadığım yer kalmıyor ki birkaç gün sonra dönüyorlar. her şey ortada olmasına rağmen gerekeni yapmıyorlar. Buzdolabının bozulan parçasını iptal edip yeni bir sisteme soktular. Fakat doku uyuşmazlığından bozulmayan parçası kalmadı buzdolabının. Üstüne üstlük yetkili servis elemanının yanlış ve kötü uygulamaları buzdolabını tamiri mümkün olmayan bir hale getirdi. El insaf diyorum artık. Vestel olmasa çoktan tüketici heyetine başvurmuştum. Fakat aramızda çözelim diyorum olmuyor. Lütfen artık! !

  • Mehmet 08 Ekim 2015

    teşekkür mesajım sadece iletişimlerine olan memnuniyetim. daha çözüm gerçekleşmedi! Sayın şikayet var yetkilileri ve tüketiciler: Ben buraya şikayetimi bildirdikten çok kısa süre sonra Vestel yetkilileri beni aradığı için çok memnun kalıp iletişimlerinden memnuniyetimi belirttim. Daha sonra Vestel merkezden bunu teşekkür olarak belirtmemi rica ettiler o yüzden sadece iletişimlerindeki kibarlığa teşekkür ettim. Fakat henüz sorunum çözülmedi. Şu an onlardan bir çözüm beklemekteyim.

  • Mehmet 06 Ekim 2015

    vestel'in Buzdolabımın arızasında bana gösterdikleri ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım. Benimle iletişime geçen tüm arkadaşların güzel tavrından ötürü hepsine çok teşekkür ederim.

  • Mehmet 06 Ekim 2015

    Vestel'in sorunlara hızlı ve ilgili yaklaşımı. Dün aramışlardı. Bugün ise Vestel Merkezden bir arkadaş geldi. Çok kibar bir şekilde bizimle ilgilendi. Buzdolabımızı kontrol etti. Bizi dinledi. Yaşadığımız süreçle ilgili şikayetlerimizde haklı olduğumuzu, buzdolabımızın arızasının şimdiki hale gelmesinde yetkili servis elemanın yaptığı yanlış ve kötü uygulamalarının büyük etkisi olduğunu, bu nedenle değişim için rapor sunacağını söyledi. Bu hız ve bu ilgi kafamda oluşan olumsuz düşünceleri daha şimdiden değiştirdi. Bakalım rapor doğrultusunda nasıl bir karar verecekler bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler Vestel.

  • Mehmet 06 Ekim 2015

    Bugün çok iyi niyetle Vestelden aradılar. Merkezden durumu kontrol için gelip bakılacağını söylediler. İlk izlenimim memnuniyet verici. Zira çok kibar bir şekilde aranılmak ve samimi bir şekilde ilgilenildiğinden emin olmuk güzel bir şey. Sonuç ne olur bilmiyorum. Adil bir şekilde olsun önemli olan bu. Sonra ki yorumum artık Merkezden gelinipte bakıldıktan sonra yazacağım. Bu aşamada hızlı bir şekilde bana dönüldüğü için Vestele sonsuz teşekkür.

  • Vestel Temsilcisi05 Ekim 2015

    Değerli Müşterimiz, Öncelikle Vestel tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü’müzden Çözüm Merkezi Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü #GURURLAYERLİ

  • Mehmet 03 Ekim 2015

    Bu durum en fazla vestele zarar verir. Bir buzdolabı hiçbir kusurum yokken 5 yılda atıl oluyorsa kimse vestele güvenemez. Zaten diğer servis elemanları acemi olan elemanın yaptığından kaynaklandığını söylediler. İşten ayrıldığını da belirttiler. Ben Vestel müşteri hizmetlerini 3-4 defa arayarak görüştüm. Fakat bana dönmediler. Üst mercide değerlendirileceğini söylediler. Bu davranışlar benden fazla onlara zarar verir.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön