22 Mart 2013

Vestel Garanti Kapsamı!

Vestel'den televizyon ve fırın aldım her ikisinde de sorun arıza var her insanın yaptığı gibi servisini çağırdım ama gelen servis ilk geldiğinde birşeyi yok dedi arızanın büyüdüğünü görünce tekrar çağırdım ve evde test yaptırdım anlamadığını neden olduğunu bilmediğini söylediler ve en önemlisi de firma bana fatura kesmemiş garantim elimde olmasına rağmen servis üretim tarihine göre garanti başlatmış böyle birşey mi var ya bu nasıl firma daha sonra işimi gücümü bırakıp alınan firmadan faturasını kestirdim ben alırken arıza olduğunda 1 ay içinde arıza olduğunda değişim yapılacağını söylediler daha sonra değişim dosyası açıldığı söylendi 20 gün oyalıyorlar.

Müslüm 215 Okunma

Cevaplar

  • Vestel Temsilcisi27 Ekim

    Merhaba, VESTEL Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetim Ekibi olarak geri bildiriminizin, memnuniyetin de ötesinde teşekkürle sonuçlanması için BURADAYIZ. Değerlendirmelerimiz sonrasında sizinle en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü #GURURLAYERLİ

  • Vestel Temsilcisi27 Mart 2013

    Sayın Şikayetvar Yetkilisi, Tüketicimizin başvuru konusu çözümlenerek,memnuniyeti sağlanılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Vestel Ticaret A.Ş İstanbul Şubesi [email protected] 444 4 123

  • Müslüm 26 Mart 2013

    Bana herhangi bir bilgi verilmedi sadece arandım ve sornum çözülmedi bana hemen dönüş yapılacaklarını söyledi ama nafile hala daha bekliyorum ve ben günde 4-5 defa arıyorum benimle ilgilenen kimse yok.

  • Müslüm 26 Mart 2013

    estel den tv fırın her ikiside bozuk bunun la lgili 1 aydır abartmıyorum hergün 4444123 aramaktayım tamam denip dönüş yapılacağı söyleniyor ama ne aranıyorlar nede bi gelişme oluyor hep aradıgında bana söylenen tek şey dönüş yapılacak size niye yapılıyor peki dediğide de diger müzterilerle görüşülüyor yani ben bundan tüm türküye ile görüşme yapılıyor anlıyorum yani 60 milyon kişiyle 30 ya dır dönüş yapılıp düzültilecegi söyleniyor bkadar ilgisiz bu kadar basit bi firmaymış

  • Müslüm 25 Mart 2013

    23/03/2013 aranığım belirtilmiş evet aradılar faturalarınızı fax çekin dediler ben fax da çektim mail de attım kendilerine bana 15 dk sonra dönüş yapılacak denildi ama 3 gün geçti hala aramadılar ben artıyorum 2 saat te bir beni arıyan kişi kaner benle ilgilenecegini söyledi ama en bkadar yalancı bi firma tanımadım ya ben o kadar aramamma rağmen bana bi kez dönülmedi hepte aciliyetini belirttigim halde. bide mailime arandı detaylı bi şekilde bilgi verildi diye belitrilmiş ya allah kahretsin bunları bu kadar da olmaz artık sinirden alıp götürüp vestel firması önünde tv parçalayacam beni o hale getirdiler

  • Müslüm 25 Mart 2013

    Vestel den tv fırın her ikiside bozuk bunun la lgili 3 aydır abartmıyorum hergün 4444123 aramaktayım tamam denip dönüş yapılacağı söyleniyor ama ne aranıyorlar nede bi gelişme oluyor hep aradıgında bana söylenen tek şey dönüş yapılacak size niye yapılıyor peki dediğide de diger müzterilerle görüşülüyor yani ben bundan tüm türküye ile görüşme yapılıyor anlıyorum yani 60 milyon kişiyle 30 ya dır dönüş yapılıp düzültilecegi söyleniyor bkadar ilgisiz bu kadar basit bi firmaymış

  • Vestel Temsilcisi23 Mart 2013

    Sayın Şikayetvar Yetkilisi, Tüketicimiz başvurusuna istinaden aranılarak, konu hakkında kendisine detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Vestel Ticaret A.Ş İstanbul Şubesi [email protected] 444 4 123

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön