Veritas Dijital İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Hayal Kırıklıkları

14 Ağustos 15:51

Ocak 2023 yılında Veritas reklam ajansıyla, sayfamızın tüm sosyal medya ve reklamlarını takip etmesi için çalışmaya başladık. Firma, ilk başlarda konuşurken ekiplerinin daimi olduğunu ve satışlar konusunda ciddi cirolar yaptıracaklarını söylediler. Sitemle alakalı eylül ayında basit bir işlem yapmalarını istedik ancak sitedeki tüm ürünleri satışa kapatarak ciddi zarara uğrattılar. Görüşmelerimizde zarar ile ilgili gerekeni yaparız dediler. Ben de aidat ödemeyeceğimi söyledim, kabul ettiler. Daha sonra ekiplerinin kısmen değiştiğini ve sitemdeki ürünleri yaklaşık 2 ay yükleyemediklerini gördüm. Yanımızda çalışan arkadaşımız sitedeki problemi çözdü ve bunu kendilerine ilettik. Bu kadar sorundan sonra onlarla çalışamayacağımı söyledim ve ısrarla tekrar başlamak istediler, bir şans daha verin dediler ama sonuç yine hüsran. Benden almayacağız dedikleri aidatı, firma sahibinin kardeşi olan avukat aracılığıyla benden tahsil etmeye çalışıyorlar. Ben de karşı dava açıyorum. Bu firma ile ilgili olarak söyledikleri hiçbir şey yapılmadı ve ciddi anlamda acemiler. Özellikle uyuşmazlık olduğunda telefonlarınıza dahi firma sahibi bakmıyor.

03 Eylül 16:52 (Şikayetten 20 gün sonra)
03 Eylül 17:11

Doğru haklısınız size özellikle uğrattığınız zarar ile ilgili dönemler için ödeme yapmayacağımı bildirdim C*** Hanım ile görüşmelerde bunu dile getirdim ve sizde tamam dediniz buna rağmen geçmiş dönemlerle ilgilide icra başlattınız sizi önce Allah'a havale ediyorum ve inşaat davada açacağım CİMER'e de şikayette bulunacağım. Şu an sitem sizin sorumsuzluğunuz ve işbilmezliğiniz yüzünden ciddi zarar gördü. S*** bey efendi de biz reklamı veririz iş olur ya da olmaz bizi ilgilendirmez. Hakkımı asla helal etmeyeceğim.

Yorumlar (5)

Ali

Bizde aynı durumdan muzdarip olduk almadıkları hizmet için 116 bin tl ödemek zorunda kaldık tamamen zarar

Tesettür

Savcılığa suç duyurusunda bulunalım gerekirse ortak hareket edelim bu tarz firmaların başkalarına zarar vermesini engellemiş oluruz. Kardeşi avukat kendileri de mağdur edip hem kardeşi hem de kendileri menfaat sağlıyorlar

Hakan

Tesettür size nasıl ulaşabiliriz?

Murat

Veritas Dijital reklam ajansı adı altında büyük firmalardan topladığı tanınan elemanlarla müşteri bağlamaya çalışarak bize hiçbir hizmet vermeden paramızı alarak bizi de mağdur etmiştir. 10 günlük çalışma sonucu bu oyalamanın farkında olduğumdan dolayı firmayı bıraktım ve bana 2 aylık fatura keserek icra takibi başlattılar. Malımızı paramızı bunlara emanet ettiğim için pişmanım tek bir reklam dahi açmadan 51.300 TL fatura kestiler yaptıkları tek şey oyalama toplantıları bilgilerimizi ve markamızı emanet ettiğim için ben çok pişmanım. Hakkınızı aramak istediğinizde telefonda türlü hakaret ve tehditlere maruz kaldık. Bilgisiz tecrübesiz ve kurgu bir işletme. Hatta şikayetlerinde karalama diye kaldırtıyorlar.

Tesettür

Ben hukuki olarak hakkımı armaya hazırlanıyorum cimeredw şikayette bulunacağım