Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Mağdur Olmam

28 Ağustos 2022

1991 senesinden beri gözlük takıyorum. Eşimin de gözlüğü var ve arada göz kontrollerine gidiyorduk. 2015 senesinden itibaren kendimizi bir arkadaşımızın yönetici olduğu İstanbul Bostancı Veni Vidi hastanesinden Op. Dr. Kontrolüne bıraktık. En son pandemi öncesi göründük kendisine. Bu görüşmemizde bana ekstra bazı testler yaptırdığını hatırlıyorum. Test sonuçlarına bakıp endişelenecek bir şey olmadığını ve "kör olmayacağımı" gereksiz bir espri ile karışık söylediğini hatırlıyorum. Neden böyle bir şey söylediğini kavrayamamıştım. Pandemi döneminde herkes gibi evlere kapanıp hastanelere doktorlara mecbur olmadıkça gitmedik. Bu sene pandemi koşulları gevşeyince yine doktorumuzdan randevu aldık. Bu arada ben de bazı görme problemleri başlamıştı. Doktor beye gittiğim de sorunlarımı anlattım. Kendisi de bir dizi test yaptırdı. Sonra bir telaş. İlaç verildi, bir serum bağlandı. Tekrar doktor beyin odasına girdiğimizde iki doktor arkadaşının daha odada olduğunu gördüm. Doktor bey yine o sakin sesiyle bir şeyler anlatıyor, göz tansiyonumun 45 olduğunu, düşürmeye çalıştıklarını, görme alanımın çok daraldığını, bunun adının glokom olduğunu, bu tansiyonla devam edersem kör olacağımı, Laser ile delik açıp, tansiyonu düşüreceklerini hemen yarın bu işlem için beklediklerini, çok basit bir işlem olduğunu söylediler. Ben takip edemiyorum konuşmaları, iki sene önce söylediği söz geliyor aklıma " kör olmayacaksın korkma". Doktor beyi yaşamımdan çıkardım, doğru doktora ulaştık ve bir hafta ara ile iki gözden riskli birer ameliyat geçirdim. Bu riskli ameliyatları yapan değerli doktorum Prof. Dr. Teşekkür ederim. Görme kaybım büyük, göz sinirlerim büyük hasar almış durumda. Ama o yaşadığım şoktan sonra hala ışığı görebildiğim için bile minnettarım. Doktor beyin iki sene önce ki muayene sonrası Enabız ® a "Glokom Şüphesi" yazdığını daha geçen hafta tesadüfen öğrendim. Doktor bey beni uyarsaydı, glokom şüphesi var mutlaka göz tansiyonunu kontrol ettir dese idi, durumun önemini anlatsa idi, bilgilendirse idi bütün maddi ve manevi mağduriyeti yaşamayacaktım. Kendisi ayrıca ertesi günü mutlaka lazer işlemi için beklediğini söylemiş, " hastası için endişelenen sorumluluk sahibi bir doktor " görünümüne bürünmüştü, aradan 3 ay geçti hala arayıp ne olduğumu sorma inceliğini bile göstermedi.

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 17 sa 18 dk
Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Logo
29 Ağustos 2022 09:49

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Lens Ameliyatı Mağduriyeti

5 gün önce

Kayınpederimi Prof. Dr. ******ameliyat edip gözüne lens taktı. Hollanda'dan gittikleri için ona kendi iletişim bilgilerini verip durumu hakkında bilgi vermesini söylemiş, her şey iyi güzel ancak doktor telefona asla çıkmadı, WP'den geri dönüş sağlamadı. 1 sene sonra başka doktordan öğreniyoruz ki la...

2 Yorum

Fulya

Öncelikle geçmiş olsun Veni vidi de hangi doktorla sorun yaşadığınızı öğrenebilir miyim

Fulya

Teşekkür ediyor bir daha benzer sorun yaşamamanızı diliyorum

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı