Velocity trade çok problemli bir yalancı. Yalanda 5 yıldızlı bir şirket. Ben işlem yapayım aylardır uyarladılar kar ettim vermediler sürekli ertelediler ödemediler. Müşteri temsilcileri m***, k*** m*** g***, a***, e***, Ed* e**, m**t e** büyük ihtimale bunlar ya karı koca ya da akraba bir birlik beraberler beni yalanlarla mağdur ettiler. Zarar etim para girişi isterdiler giriş yaptım kar ettim 12 500 USD -3 500 USD talep ettim göndermediler. Sonra -1 250 USD talep ettim göndermediler sonra 250 USD talep ettim göndermediler.
07 Ekim 2022 02:46
Velocity trade çok problemli bir yanıltıcı. Ben işlem yapayım aylardır uyarladılar kar ettim vermediler sürekli ertelediler ödemediler. Müşteri temsilcileri m***, k*** m*** g***, a***, e***, Ed* e**, m**t e** büyük ihtimale bunlar ya karı koca ya da akraba bir birlik beraberler beni yalanlarla mağdur ettiler. Zarar etim para girişi isterdiler giriş yaptım kar ettim 12 500 USD -3 500 USD talep ettim göndermediler. Sonra -1 250 USD talep ettim göndermediler sonra 250 USD talep ettim göndermediler.
Dediler ki bu firma zarar ediyor sizden kar etmemiş size ödemiyor istediğiniz yere şikayet edin. Zaten firma kapatacak ondan sonra cevap vermiyorlar ulaşamıyorum çünkü gece yarısı açık olan işlemlerinin fiyatlarını değiştirdiler sonraki gece piyasanın görmediği fiyattan işlerimi kapattılar. Hesabımdan para çıkışı yaptılar karda olan hesabımı büyük meblağ eksiye çektiler. Hesap böylesi bilerek bir operasyon düzenlediler. Ben bu işi biliyorum teknik ve temel analiz yıllarca vermiş biriyim. Hiç dönüş yapmadılar en son M**bey söyledi iki kişi işini kayıp etti senin yüzünden benim işimde tehlikeye girdi beni de işten atabilirler firma sürekli Zara ediyor
05 Ekim 2022 15:03
Velocity trade du gidişle yakında iflas eder 1 250 USD bile çıkış yapmıyor bana hiç dönüş yapmıyorlar alb forex personelleri dir bay k** bay m** bay t** bayan g** bayan s** bayan e** yalan üstüne yalan söylediler alb forex Bulgaristan daki Türkiye masası diye güvendim beni resmen yanılttılar sözünde ve anlaşmaya uymadılar yatırdığım parayı dahi gece yarısı hesabımda çıkış yaparak aldılar bu velocity trade alb forex ve çalışanları hakkında Türkiye Cumhuriyet baş savcılığına ve polis merkezine suç duyurusunda bulunmak zorunda kaldım çünkü beni kimse aramıyor bir açıklama yapılmıyor benim tanığım bir hesabı patlatmışlar dün gece benim hesabımda işlemleri iki aydır büyük zararla patlattılar arkadaşlar inanılamayacak kadar bu sitem de usulsüz var her türlü müdahale var istediğin fiyattan işlem açıla biliyor kapatılabiliyor hesabımı %50 artıda iken %50 eksiye çevirip kapattılar en son görüşmede rapor çıkarıp bakacağız sonra bizi içten ayacaklar dediler hiç ilgilenmediler bu firmada bizim maaş ı vermiyor size hiç ödeme yapmaz geçmiş olsun
28 Eylül 2022 14:07
Alb forex çalışanları M** Bey G** Hanım S** Hanım Bulgaristan Sofya da velocity trade adı Altında Sürekli beni aradılar kapalı Çarşı müşteri leri bizimle çalışıyor alb forex müşteri lerini bura aldık size de hesap açalım nihayet inandım beni yanılttılar hesap açtılar Ben aynı zamanda teknik analiz hocasıyım yıllardır. Başta hesabımı eskise bilerek götürdüm çok sevindiler para yatırmamı istediler bir miktar daha yatırdım bu sefer kar ettim 7/24 benimle iletişime geçenlere ben ulaşamaz oldum 3 500 USD para çıkış talimatı verdim ödemediler sonra 1 250 USD çıkış talimatı verdim ödemediler sonra 250 USD çıkış talimatı verdim ödemediler tepki verdim bana dönüş yaptılar dediler ki bu firma sizden para kazanmadı ödemiyor bizim yapacağımız bir şey yol firma işlemleri çıkmıyor müşteri nin zararından para kazınıyor sizin hesabınızdan bir şey kazanmadık demo hesabı gibi hayali hesap size açmışlar sizinle görüşenler velocity trade Zarar ediyor bizde işten çıkacağız maaş ları bile vermiyorlar velocity trade Firma yakında batacak kapatacak istediğin yere şikayet edin bunun Arkasında alb forex var onları biliyorsunuz zaten onlarda hiç işlem çıkmıyorlardı sonuçta aynı firma Bursa’da çıkmıyorlar hada sonra baktım gece benim açık işlemlerimin fiyatlarını değiştirmişler varlığımı düşürmüşler daha sonrada bir gece sabaha doğu piyasanın hiç görmediği fiyattan hesabımı stop altı etmişler daha hesabımdan çıkış yapmışlar rapor alcağız bakacağız bahanelerle bir aydır uyarlıyor telefon cevap vermiyorlar ben bu velocity trade ve alb forex ve personelleri SPK ya ve MASAK ve t. C. Başsavcılığa şikayet etmek zorunda kaldım hala kimse aramadı bir sorun çözmedi hiçbir şey ödemeye niyetleri yoktur Beni mağdur ettiler çok yalan söylediler