Vebitcoin,3 yıldır Şikayetvar üye
markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
159 şikayet
Vebitcoin Den Aldığım XRP Ler De Param Da Hesabımda Görünmüyor.
Vebitcoin den 2017 yılında 5000 TL'lik (408 veya 410 adet) ripple almıştım. Ama şu an hesabıma girip baktığımda ne tl olarak ne de XRP olarak hiçbir şey görünmüyor. Nedenini destek kısmından yazıp sordum ama cevap alamadım. Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Vebitcoin Binance Transfer İşlemine İzin Vermiyor
Ripple en son yükseldiğinde Binance'de 15.65 TL'den satılırken Vebitcoin'de bu rakam 14.50 TL. Arada bu kadar fark olur mu? Ticari açıdan da etik olarak da çok yanlış. Ayrıca hesaptaki coinleri Binance hesabına aktarılmasına neden izin vermiyorsunuz. Acil bu durumu çözer misiniz?
Vebitcoin Hesabım Askıya Alınmış
Daha önce Vebitcoin sitesinden a*************@hotmail.com Hesabımdan ripple crypto aldım. Ancak uzun bir süre hesaba giriş yapmayınca hesabımı askıya aldılar. Hesabımın tekrar aktifleştirilmesi için defalarca mail atmama rağmen herhangi bir geri dönüş olmuyor.
Vebitcoin.com Paramı Göndermiyor
Vebitcoin.com firmasında bulunan Ripple coinlerimi paraya çevirdim ve şu an gerek banka hesabı gerekse Papara hesabıma parayı transfer etmesini istiyorum fakat her defasından sebepsizce reddedildi diyor. Ne bir sebep ne bir mesaj hiçbir şey yok. İletişim olarak sadece e-mail adresleri var [email protected]
Vebitcoin Teknoloji'nin Acemiliği Ve Sorumsuzluğu
Vebitcoin teknoloji şirketinden geçtiğimiz 3-4 yıl içerisinde belirli miktarda XRP ( ripple ) coin almıştım 250 TL 'lik. Geçen süre içerisinde (3-4 yıl) Vebitcoin sitesine hiç giriş yapmadım ve doğal olarak üye olduğum e-posta adresimi ve şifremi unuttuğumdan dolayı giriş sağlayamadım. Bunu üzerine ...
Vebitcoin Hesabımda Ripple Görünmüyor,Tekrar Aktif Etmiyor
Ripple hesabımda görünmüyor, 150 günden fazla hesaba girmediğim için soğuk depoya alınmış ve tekrar aktif olmuyor, bir site düşünün ne adres neden telefon bilgisi var, destek maillerine dönüşte yok, sürekli yaz yaz değişen bir şey yok!
Vebitcoin Hesabımdaki Her Şey Gitmiş Coinler Sıfır Gözüküyor
Hesabımdaki param silindi hesap geçmişi silindi ne para ne coinim hesabımda görünmüyor. 2018 yılında üye olduktan sonra 500 TL para aktarıp Ripple alımı yaptım ancak tüm hesabım daki coinler sıfır görünüyor. Almış olduğum bütün kripto paralar kayboldu.
Vebitcoin Hesabımda Olan Kripto Para Sıfırlanması 2 Yıldır Girmiyorum
Vebitcoin hesabım da olan paraların sıfırlanması yaklaşık 2 yıl önce hesap açmıştım girdiğim de hesabım da sıfırlandığını görüyorum. E mail atmama rağmen dönüş olmadı. Hesabım da olan Ripple geri yüklemesi nasıl yapılacak neden sıfırlıyorlar düzeltilmesin talep ediyorum.
Vebitcoin Hesabımdaki XRP Lara Ulaşamıyordum
3 yıl önce aldığım (XRP) ripple Lara ulaşamıyorum. Hesap doğrulaması ve defalarca destek bölümünden yazmama rağmen herhangi bir dönüş alamadım. Hala hesabımdaki ripple 0 gözükmekte. Kimlik doğrulaması dışında daha ne yapmam gerekiyor anlamıyorum. Hesabım onaylı fakat bakiye 0 Yetkili arkadaşların ya...
Vebitcoin XRP Lee Hesapta Yok
Vebitcoin hesabındaki ripple lar yok mail yazdım istedikleri evrak ve bilgileri yolladım ancak hala dönüş yok bu nasıl iş. Derhal hesabımın aktifleşme...
“Teşekkürler hesabıma geldi ripple”
Vebitcoin Hesabım Sıfırlanmış Ve Dönüş Sağlanmıyor
Uzun süze önce aldığım Ripple hesabım sıfır gözüküyor. Mail yoluyla olan temasımızda uzun süre girilmediği için hesabı dondurduklarını belirttiler, istedikleri bütün belge ve bilgileri göndermeme rağmen hesabımı hala aktif etmediler. Dönüş yapmıyorlar insanın olan bütün güvenini zedeliyorlar.
Vebitcoin 2017'de Aldığım Ripple (xrp) Kayboldu.
2017 yılında Vebitcoin adlı siteden Ripple (XRP) satın aldım son artışta girip kontrol etmek istediğimde coinlerimin olmadığını gördüm. Böyle bir şey olabilir mi gerçekten? Desteğe yazdım umarım olumlu dönerler eğer ki sorun çözülmezse tekrar buraya ve bütün forumlara yazacağım.
“Teşekkürler hızlı çözüm için”
Çağdaş Şikayetini Yayından KaldırdıVebitcoin Hesabımdaki Ripple Bakiye Sorunu
Vebitcoin'e tekrar giriş yapamıyorum. Telefon ve mail hatalı diyor. Çağrı merkezini aradım, yoğunluk nedeniyle telefona bakılamıyor denilmekte. Mail attım maile cevap veremeyiz siteden destek bölümünü yazın deniliyor. Destek bölümüne yazdım, hala cevap yok. 7/24 desteği nerede?
Vebitcoin Ripple Çekimine İzin Verilmiyor
XRP (Ripple) coinlerimi çekmeme müsaade edilmiyor. Bakım bahanesiyle 1 aydır coinlerimi çekemiyorum. Üstelik ne maillere adam gibi cevap veriyorlar ne de bir çözüm sunuyorlar. Karşımda bir muhatap bulamıyorum. Numara bırakıyorum ne arayan var ne soran. Böyle bir rezillik yok gerçekten. İlk açıldığı ...
“Şikayetim çözüldü teşekkürler”
Fatih Şikayetini Yayından Kaldırdı