VavaCars ile ilgili

Harun sonuçtan çok memnun

Harun
Harun 27 Mart 17:11
Vava Cars Ret 3607 SMS Atılmasına Rağmen SMS Atmaya Devam Ediyor

Vavacars sitesi üzerinden şu an hatırlamadığım bir tarihte aracıma teklif almak için bilgileri doldurdum. İlgili SMS iznini vermemden olayı bunun üzerine ara ara tekliflerine dair SMS'ler almaya başladım.

12 Mart 2023 tarihinde gelen içerisinde SMS iptali için "red vava" 3607 ye SMS atın ibaresi bulunan SMS den sonra 3607 ye red vava yazıp gönderdim.

16 Mart 2023 tarihinde tarafıma tekrar ticari SMS geldi

17 Mart 2023 tekrar ticari SMS tarafıma geldi. Tekrar 3607 ye ret vava yazıp gönderdim.

27 Mart 2023 tekrar tarafıma ticari SMS geldi. Ve ben tekrar 3607 ye ret vava yazıp gönderdim.

Artık tarafıma ticari SMS gelmesini istemiyorum. Vava cars SMS tacizini bırak lütfen...

VavaCars Logo
VavaCars27 Mart 17:15
VavaCars Logo
VavaCars28 Mart 11:57

09 Ocak

Vava Cars İstenmeyen Mesaj Yolluyor.

Vava carstan aracımın satış bedeli için teklif aldıktan sonra sürekli mesaj göndermeye başladılar, defalarca red vava yazıp 3607 ye göndermeme rağmen halen mesajları almaya devam ediyorum, yetkililerden bu durumun ivedi olarak çözülmesini istiyorum. Bana mesaj atmayın. Devam ederse Ticaret Bakanlığı...

28 Aralık 2022

VavaCars Vava Cars Bitmeyen SMS'ler

Vava cars sürekli SMS gönderiyor red vava yazıp yolladım kaç kere hala durmuyor SMS geliyor sürekli. Aracım için teklif almıştım. Aracımı başka şekilde sattım. Hala her gün mesaj alıyorum teklifimizi yükselttik diye. SMS almak istemiyorum iptal ederseniz sevinirim

VavaCars Vava Cars Bitmeyen SMS'ler
06 Ocak