Vatangame.com Ödeme Yaptığım Halde Hizmet Alamıyorum Paramıda Geri Vermiyorlar

14 Ağustos 01:03
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Problemi düzelttikleri için teşekkür ederim ama basit bir alım için evrak istemeleri can sıkıcı”

Vatangame.com dan 4.247 TL lik kredi kartımla işlem yaptım. Ödeme öncesinde hiç belirtmedikleri halde, Güvenlik bahanesi gösterilerek ürün teslimatı yapmıyorlar ve teyit için ürünü ve hizmeti teslim aldığımı belirten bir dilekçe vermemi istiyorlar. Teslim almadığım bir ürün için neden ürünü ve hizmeti aldım diye dilekçe vermem gerektiğini açıklamıyorlar. Aynı kartıma karta para iadesi yapılmasını istiyorum bunu da yapmıyorlar. Çok mağdur oldum ve savcılığa gidip dilekçe vereceğim.

19 Ağustos 19:01 (Şikayetten 5 gün sonra)
19 Ağustos 19:08

İletişim Kurun İadenizi yapalım. Anlık olarak iade yapılmamasının nedeni kart sahibi dolandırılıyorsa aynı gün içinde iade yapılması durumunda kart başka bir sitede kullanılabiliyor. Soğuk kanlılık ile bekliyor ve iade sürecini banka kaynaklı geciktiriyoruz.

20 Ağustos 12:07

Problem çözüldü belgeleri gönderdim, teslimatı yaptılar

20 Ağustos 12:09

24 Ağustos 14:12

İlginiz için teşekkür ederiz. Amacımız kart sahibini güvende tutmaktır anlayışınız için teşekkürler.

Vatan Game Bakiyeme El Koydu Üyeliğimi Askıya Aldı

Şaziye
10 Eylül 23:48

Vatangame.com Paramı Geri İstiyorum

Muhammed
27 Ağustos 02:47

Vatangame.com Vatangame E Güvenilmez Verilen Kod Hatası Mağduruyum.

Nurcan
25 Ağustos 23:02