Gaziantep Gazi Muhtar şubesinden iPhone xr cihaz aldım. Telefon 2 yıl garantili dediler. Bir şey olursa hemen getirin dediler. Telefonu alalı 2 ay oldu. Telefonun şarjı ile iliğili sorunu vardı ve ilk aldığımda pil sağlığı % 96 gösteriyor ve ahizeden bazen cızırtılı ses geliyordu. Servise gönderdiler, servis program attığını düzelebileceği şeklinde rapor yazmış benim anlamadığım program atınca şarj sorunu ve ahize sesi gideriliyor mu milletin aklı ile dalga geçiyorlar. Az kalsın bi de gidip televizyon alacaktım iyi ki de almamışım ve kesinlikle bundan sonra Vatan Bilgisayar'dan bir şey almayacağım aldırtmayacağım bunların müşteri anlayışı ürün satana kadar