Vatan Bilgisayar HP Omen Bilgisayarımın Sorunlu Servis Süreci: 35 İş Günü Mağduriyeti

26 Kasım 2024 14:16

Vatan Bilgisayar'dan aldığım HP Omen Marka Bilgisayarımı 07 Ekim 2024 tarihinde, gereksiz RAM çalışması, takılma, geç açılma ve kilitlenme sorunları ile ilgili garanti kapsamında Topkapı Vatan Bilgisayar Müşteri hizmetlerine teslim ettim.

Sonrasında Vatan Bilgisayar, bilgisayarımı servis bakım onarımı için yetkili olan HP BDH Bilişim hizmetlerine göndermiş bulundu. Yaklaşık 20 gün sonra burada bilgisayarımın anakartının değiştiği bilgisi verildi. Tabi bu zaman zarfı içerisinde bilgisayarımdan mesul olan Vatan Bilgisayar su süre zaman zarfı içerisinde bana bu bilgileri hiç vermedi. Buy bilgileri ben hep kendi çabam ve gayretimle öğrendim. Ana kart değişiminden sonra HP BDH Bilişim hizmetleri tarafından, Vatan Bilgisayar Topkapı' ya gönderilen bilgisayarım, oradaki yetkililer tarafından test edildiğinde. Bilgisayarımın bana şarja takılı olmadan çalışmadığını söylediler.

Burada HP BDH Bilişim hizmetlerinin bilgisayarımı test etmeden göndermeleri büyük sorumsuzluk. Hem bilgisayarımı bozuyorlar hem test yapmadan gönderiyorlar. Vatan Bilgisayar yetkilileri, bilgisayarımı tekrar HP BDH Bilişim hizmetlerine geri göndereceklerini söylediler ve gönderdiler. Şu an an itibari ile aradan 35 iş günü geçmiş bulunmakta. Hala ne Vatan Bilgisayar ne de HP BDH Bilişim hizmetleri bana bilgisayarımla ilgili hiçbir bilgi vermiyor. Sürekli kendi çabalarımla bilgisayarımla ilgi durumu öğrenmeye çalışıyorum.

Son durum olarak HP BDH Bilişim hizmetlerini aradığımda yine ana kart değişeceğini ve soğutucunun değişeceğini, bu ürünlerin tedarikini beklediklerini söylediler. Hala bekliyorum. 35 iş günü oldu. Son derece mağdur bir duruma düştüm. Bu bilgisayarla ben oyun oynamıyorum iş yapıyorum iş bilgisayarı bu. Yani bu bilgisayar ikinci kez niye anakartı değişiyor. Niye soğutucusu değişiyor. Ben bu kadar servis sürecinden geçen bilgisayardan bir daha nasıl randıman alacağım. Benim bilgisayarımı bozan HP BDH Bilişim hizmetlerine ve Vatan Bilgisayar nasıl güveneceğim. Ben bu bilgisayara 2000 dolardan fazla para verdim.

HP ve Vatan Bilgisayar olarak bu kadar servis süresi geçen bir ürünün arkasında durmuyorsunuz. Ben bu ürünü yeni aldım sayılır ve az da para vermedim. Şu an iş hayatımı ve bilgisayarımı alıkoymuş durumdasınız.

Gökhan

HP! Geçmiş olsun...

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bilgisayar Arızası Sonrası Servis Sürecinde İletişim Ve Teslimat Sorunu

03 Kasım 20:07
bilgisayar-arizasi-sonrasi-servis-surecinde-iletisim-ve-teslimat-sorunu-2.jpg
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Bilgisayar Sürekli Arızalı İade Talebim Karşılanmıyor

28 Eylül 13:35
Erden sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 19:36
Vatan Bilgisayar Kategorileri