Ekim ayında ben de Vatan Bilgisayar'dan Epson ® l3151 marka yazıcı aldım. Almadan önce birçok Forum sitesinden okuduğum kullanıcı yorumlarının olumlu olduklarını görmüştüm. İlk zamanlar hiçbir sorun yaşamadım; ama yaklaşık 2 aylık kullanım sonrasında siyah beyaz çıktılarda sayfanın belirli bölümlerinde düz çizgi şeklinde silik ve soluk yazılar çıkmaya başladı. ( Mürekkep eksik değil bu arada )
Bu sorunu yaşayan başka var mı bilmiyorum, başlık (kafa) temizleme nasıl oluyor bu marka modellerde onu da bilmiyorum. Konuyla ilgili herhangi bir video ya da açıklama da okumadım bir yerlerde.