17 Şubat 2014

Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İadesinde Zorluk Çıkarıyor.

Ankara Söğütözü şubesinden aldığım ekran kartının sorunlu olduğunu kısa zamanda fark ettim (driver çökmeleri, mavi ekran, üçgenler - güncel bütün sürücüleri denememe rağmen). Ekran kartını teslim alan kişi bana 3 gün boyunca Söğütözü'nde test yapılacağını ve işlemlerin daha uzun sürmeyeceğini, beni her durumda 3 gün içinde bildireceklerini söyledi.

Ben de bu şartlar karşılığında kartı teslim ettim (bu konuya oldukça önem veriyorum) ama bana danışmadan ekran kartı servise yollanmış. Bir önceki bozuk çıkan (yetkili servis onayıyla) kartın üzerine 450 lira fark ödeyerek aldığım bu yeni kartın da değişimi yapılmıyor ve 22 Aralık'tan beri elimde sadece 7 gün bir kart oldu ve o da bozuk.

Onur 413 Okunma

Cevaplar

  • Vatan Bilgisayar Temsilcisi12 Mart 2014

    Konu çözümlendi. Saygılarımızla.

  • Vatan Bilgisayar Temsilcisi22 Şubat 2014

    Müşterimize iletişim kanalı ile bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

  • Onur 21 Şubat 2014

    Vatan Bilgisayar beni arayıp ulaşamadıktan sonra (her iki arama da en yoğun olduğum saatlere denk geldi) geri dönmeye çalışıyorum fakat santralden beni bir yere yönlendiremiyorlar. Eğer bana alan kodu veya benzer bir detay bilgi verilebilirse ben dönmeye çalışacağım çünkü bu sorunum düzelmediği için günlerdir sıkıntı içerisindeyim ve sabrım da giderek tükenmeye başladı. Teşekkürler

  • Onur 19 Şubat 2014

    Bu sorunu nasıl halledebileceğimi bilmiyorum çünkü öğleden önce müsait saatim bulunmuyor, size de erişemiyorum.

  • Vatan Bilgisayar Temsilcisi19 Şubat 2014

    Değerli Müşterimiz; Konu hakkında 10:22 sularında size geri dönüş yapılmış olup, ulaşılamamıştır. Saygılarımızla.

  • Onur 17 Şubat 2014

    Geri dönmeye çalışıyorum fakat operatöre bağlanamıyorum, rica etsem tekrar iletişime geçebilir misiniz?

  • Vatan Bilgisayar Temsilcisi17 Şubat 2014

    Değerli Müşterimiz; Konu hakkında 14:30 sularında size geri dönüş yapılmış olup, ulaşılamamıştır. Saygılarımızla.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön