Varan Turizm Annemin Rahatsız Yolculuğu Ve İlgisizlik

10 Ağustos 15:30

70 yaşındaki şeker hastası annem, 09.08.2024 tarihinde saat 23.59 seferi ile Ataşehir Dudullu terminaline gitmek için 25 numaralı koltuğa bilet aldı. Bilerek ikili koltuk seçtik ki kadın rahat etsin diye. Otobüse bindi ve kendi koltuğunda bir kadın yanında çocuğunu uyutmuş. Kibarca uyarmasına rağmen kadın, son derece sert bir üslup ile şoför ve muavin buraya oturabileceğimi söyledi diyerek reddetti. Durumu şoför ve muavine söylediğinde şoför, 'tek kişilik koltuğa oturun' diyerek yardımcı bile olmadı. Parasını verip aldığı koltuğuna oturamadı ve üstelik bu koltuklar yolculara sigortalanıyor! Böyle bir riski ne hakla göze alırsınız?! Ya bir şey olsaydı ve yapılan bu sorumsuzluk yüzünden daha büyük sorunlar yaşansaydı? Bu ne cesaret?! Kadınlar üç kişi kavga çıkartıp üzerine yürümeye çalıştı resmen! Ve şoför ile muavin hiçbir şey yapmadı! O zaman biz neden para veriyoruz? İstediğimiz yere oturalım keyfimizce! Bizim paramızla yolculuğun rahatını başkası çekti ve benim annem çok kötü bir yolculuk geçirdi. Konu ile ilgili gece müşteri hizmetlerini aradığımda host ile iletişime geçip yardımcı olacaklarını söylemesine rağmen asla yardımcı olunmadı! Şoför gelip rahat mısınız dedi ve asla rahat olmadığını, şeker hastası olduğunu ve bu şekilde yolculuğun çok zor olacağını, kendi koltuğuna geçmek istediğini söyleyen annemi umursayan dahi olmadı! Siz kimsiniz ya? Bunu ne hakla yaparsınız? Yol geçen hanı mı orası?! Tüm yol o şekilde gelmek zorunda kaldı annem! Yolculuk sonunda terminale geldiğinde WC kullanmak istediğinde ise ayrı bir şok! WC yok. Sene 2024 ve WC'si olmayan bir şirket yazıhanesi?! Allah'tan başka şirket yardımcı oldu da ihtiyacını giderdi. Tabi bu da yetmedi... WC gitmeden önce servis saatini sorup teyit eden anneme saat 05.40'da hareket edeceğini söylediler ve WC'den dönen annem (saat 05.30) servisin gittiğini öğreniyor! Yolcuyu orada bırakıp nasıl gider? Ve saatine uymadan üstelik?! Bu resmen insanı bile isteye zora sokmak! Sabahın saatinde zar zor yol gelen hasta kadını bir de servisiniz mağdur etti. Zar zor taksi buldu da eve ulaşabildi. Bu da ayrı bir maddi zarar... Yine sizin yüzünüzden! Siz nasıl bir şirket vizyonuna sahipsiniz? Resmen parayla rezil ve mağdur ediyorsunuz insanları! Bir daha asla ve asla kullanmayacağız ve sizi her yerde rezil ederek insanların uzak durması için elimden geleni yapacağım! Yazık!

Hülya

Sonuna kadar gidin