Vakıflar Genel Müdürlüğü ile ilgili
  •   Çözüldü

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Sonucu Sorgulama

Sinda
Sinda 14 Aralık 2022 02:25

Ekrana bilgilerimi eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek burs başvurusu yaptığım halde sonuçlara bakmak için girdiğimde girilmiş kimlik bilgilerine ait burs başvurusu bulunmamaktadır yazıyor ve bu şekilde mağdur olan bir sürü kişi gördüm.

17 Aralık 2022

VGM Burs Sonuçları

Bilgilerimi eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek burs başvurusu yaptığım halde sonuçlara bakmak için girdiğimde girilmiş kimlik bilgilerine ait burs başvurunuz bulunmamaktadır şeklinde bir uyarı alıyorum. Elimde başvuru yaptığıma dair başvurduktan sonra aldığım telefon ekran görüntüsü var.

27 Kasım 2022

VGM Burs Başvurusu

VGM Burs başvuru ekranına nüfus kimlik bilgilerimi doğru bir şekilde girdiğim halde kimlik bilgilerimin nüfus kaydımla uyuşmadığına dair ekranda bildirim alıyorum. Yükseköğrenim burs başvurularının başladığı tarihten beri burs başvurusu yapmayı deniyorum ancak başvuruların bitmesine 3 gün kaldığı h...

7 Yorum

Sedat

O baktığın şey ortaöğretim burslarının sonuçları daha lisans ön lisans burs başvuru sonuçları açıklanmadı

İrem
İrem

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi

Sedanur
Sedanur

Benimde aynı şekilde başvuru yaptığıma dair belgeyi ekran görüntüsü bile aldım duruyor

Barış
Barış

Merhaba aynı sorun bende de var çözebildiniz mi acaba?